Jurek

Exportadministratör med SAP till FLIR

FLIR Systems söker nu en driven administratör inom export till Stockholmskontoret för att stärka Global Trade Compliance-teamet. Du kommer att arbeta nära dina kollegor som ingår i teamet på Stockholmskontoret, men även med kollegor på FLIR Systems kontor runtom i världen.

De produkter som Flir Systems tillverkar hjälper andra att rädda liv och bidrar till samhällsnytta på en internationell nivå och har du ett stort intresse för högteknologiska produkter kommer du älska att arbeta här!

Läs gärna mer om bolaget och deras arbete här
https://www.flir.eu/about/about-flir/


Arbetsbeskrivning

I din roll kommer du att arbeta med administrativa arbetsuppgifter gällande exportärenden och säkerställa överenskommelse gällande regler och föreskrifter. Du kommer arbeta supporterande mot dina kollegor i deras dagliga arbete.

I rollen ingår frekvent arbete i SAP och att i systemet söka efter data gällande orderhistorik, leveranser och licenser. Vidare kommer du bland annat arbeta med att skapa rapporter i olika data- och rapportverktyg som Power BI. I rollen ingår även att upprätthålla det digitala arkivet hos FLIR för ett fortsatt effektivt arbete. Som administratör kommer du också arbeta en del med frågor som rör compliance och stötta upp compliancefunktionen på Flir.


Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat med administration inom export och vi ser gärna att du tidigare arbetat med orderadministration på ett internationellt bolag. Det ses som mycket meriterande om du även har en bakgrund där du kommit i kontakt med compliance och har en grundläggande förståelse av detta.

För att trivas i organisationen är det viktigt att du är en flexibel person som har lätt för att lära dig nytt, att arbeta i många olika system är inget problem för dig. Du är strukturerad, organiserad och trivs att arbeta i ett högt tempo.

FLIR Systems är ett internationellt bolag och rollen innehåller många internationella kontaktytor, varför det är av stor vikt att du är flytande i både svenska och engelska. Du har mycket goda kunskaper i Excel och har du tidigare arbetat i SAP eller Power BI ses detta som mycket meriterande.


Du erbjuds

FLIR Systems är ett spännande bolag med en rörlig och snabbfotad kultur. Dina kollegor i GTC-teamet är drivna motiverade och gruppen består av ett sammansvetsat gäng där gruppdynamiken präglas av skratt och glädje. FLIR Systems sitter i samma lokaler som fabriken i Täby.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek rekrytering och bemanning och om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se


Om verksamheten

FLIR Systems grundades 1978 i USA och är idag marknadsledande inom värmekameror och IR-teknologi. Företagets produkter används över hela världen, exempelvis inom räddningsuppdrag, brottsbekämpning, energibesparing, säkerhetsövervakning och miljöskydd. Dess IR- och detekteringsteknologier är skapade för att göra världen säkrare, samhällen mer välmående och industrin mer produktiv. FLIR Systems strävan att ligga i teknikens framkant och fortsätta vara marknadsledare, gör företaget till en dynamisk arbetsplats med högt tempo. FLIR Systems är listat på NASDAQ och har över 3 500 anställda världen över.

Sökord: compliance, export, import, administration, administrator, coordinator, SAP, orderkoordinator, internationellt, orderadministration, order, tull, customs

Område:

Täby
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 12 december

Kategorier : Kontor & Administration Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Exportadministratör med SAP till FLIR