Jurek

Executive Assistant till snabbväxande bolag i city

Är du den på bolaget som snappar upp saker bara genom att överhöra ett samtal, löser du problemen innan de uppstår och är så prestigelös att ingenting stoppar dig för att komma framåt i arbetet?

 

För kunds räkning, söker vi nu en driven och engagerad Executive Assistent som blir VDs, tillika grundarens, högra hand i flertalet olika frågor.

 

Vår kund är ett svenskt bolag med hög drivkraft och ambitioner. Här får du arbeta med engagerade och drivna kollegor med ett starkt framåtlut, i en prestationsdriven miljö där företagskulturen präglas av både stark vilja till framgång och prestigelöshet!

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som Executive Assistant assisterar du i första hand VD, men finns även som ett stöd mot övriga ledningsgruppen.

 

Du ansvarar för att förutse, prioritera och hantera aktiviteter och möten i VDs kalender; du ser till att din chefs vardag flyter på smidigt. Din roll är bred och du har full access till mail samt kalender, du ansvarar för att koordinera resor och boka möten – både externt och internt.

 

Dessutom kommer du ha möjlighet att vara involverad i projekt och initiativ, du arbetar i nära samarbete med VD, du får möjlighet till ett verksamhetsnära arbete och tät dialog gällande organisationens core. Detta är en liten del av din vardag som kommer vara mycket varierande, du kan exempelvis befinna dig på ett möte tillsammans med investerare på förmiddagen, för att på eftermiddagen lämna in en bil på verkstaden. I allmänhet bör du vara redo att bidra över hela verksamheten i olika ärenden och tillhandahålla struktur och support där det finns ett behov – du älskar att kavla upp ärmarna!

 

 

Vem är du?

För att lyckas i denna roll krävs en hög servicekänsla, du brinner för att supportera andra i verksamheten och känner en stolthet i att ditt supporterande arbete bidrar till organisationens framgång i stort.

 

Du är självgående, har en förmåga att driva ditt eget arbete framåt och har en proaktiv ådra. Ett sinne för detaljer ligger naturligt för dig, samt att du har en lösningsfokuserad förmåga, vi söker dig som är en positiv doer med "can-do" attityd.

 

Erfarenhetsmässigt har du flerårig erfarenhet i en liknande roll från en högpresterande och snabbfotad miljö. I dina tidigare arbeten har du ansvarat för mer kvalificerade uppgifter, där du självständigt drivit projekt eller initiativ. Vi ser det även som positivt om du har en universitetsutbildning men det viktigaste är att du matchar vår framåtanda, är trygg i dig själv, vågar utmana och utveckla!

 

 

Vi erbjuder

Vår kund är ett lönsamt svenskt bolag med snabb tillväxt där du får chans till både utveckling och en verksamhetsnära roll. Detta är en tillsvidaretjänst med inledande provanställning om sex månader, där vi planerar tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

 

Jurek Business Support ansvarar för denna rekryteringsprocess och har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 november

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Executive Assistant till snabbväxande bolag i city