Jurek

Executive Assistant till snabbväxande bolag

Vill du bli del av ett professionellt, entreprenöriellt, modernt och snabbväxande investeringsbolag och bidra med kvalificerad support i en roll där du får bygga struktur och processer kring COO/CFO och övrig ledning kan detta vara en spännande möjlighet för dig.

 

 

Om rollen

Vi söker dig som är en strukturerad och driven individ med god erfarenhet av kvalificerad service och som har erfarenhet av en liknande tjänst i internationell miljö.

 

I dina ansvarsområden ingår bland annat:

• Daglig support av varierad karaktär i nära samarbete med din chef och övrig ledning

• Kalender och inbox management

• Delta vid och förbereda inför ledningsmöten, föra noteringar och följa upp på beslut etc.

• Mötes- och resebokningar – ta helhetsansvar för att säkerställa att relevant och uppdaterad information och material finns tillhands

• Uppdateringar och gärna produktion av presentationsmaterial

• Planering och koordinering av events av såväl intern som extern karaktär

• Enklare ekonomiadministration

• Driva kontorsrelaterade initiativ

• Vara administrativt stöd åt främst COO/CFO men även övrig ledning vid behov

 

 

Vem söker vi

Vi söker en självgående individ med hög integritet och god bedömningsförmåga. Du är en professionell, utåtriktad och socialt säker person med god kommunikativ förmåga där du lätt för dig i olika sammanhang och situationer med förståelse för olika personers preferenser och behov. Du har lätt för att anpassa budskap och tonalitet och då bolaget verkar i en internationell kontext är det viktigt att du är mycket duktig på såväl engelska som svenska i tal och skrift.

 

Som Executive Assistant hamnar du ofta i situationer när du behöver hitta nya lösningar och tänka kreativt. Du driver din chefs dagar på ett proaktivt sätt och skapar en väl fungerande arbetssituation för den eller de du assisterar. Det kräver en god planerings- och prioriteringsförmåga och förståelse för verksamheten och vilka uppgifter som är mer komplexa och prioriterade.

 

 

Är detta för dig

Känner du igen dig i ovan beskrivning ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt. Vår kund hoppas kunna välkomna sin nya medarbetare senast i augusti/september 2022. Urval och intervjuer kommer ske löpande och din personprofil, erfarenhet men också potential till tjänsten är av stor vikt vid urvalsprocessen. Ansökan skickar du via nedanstående länk och vill du veta mer om tjänsten går det bra att mejla Researcher Nina Hallin på mejl: nina.hallin@jurek.se alternativt ansvarig Rekryteringkonsult Susanne Waering på mejl: susanne.waering@jurek.se.

 

Sökord: Executive Assistant, Exekutiv assistent, Assistant, Koordinator, Ledningsassistent, VD-assistent

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Executive Assistant till snabbväxande bolag