Jurek

Executive Assistant till Novax

Vi söker nu en Exekutiv Assistent till Axel Johnson´s investeringsbolag Novax. Axel Johnson är ett familjeföretag som drivs i fjärde och femte generationen och styrs av ett tydligt värdegrundsarbete där hållbarhet och långsiktighet är viktiga hörnstenar. Axel Johnsongruppen omsätter omkring 80 miljarder kronor.

 

Novax uppdrag är att bygga framtida ben för Axel Jonsongruppen genom att investera i och bygga på små och mellanstora bolag på lång sikt. Novax är aktiva inom ett begränsat antal branscher där man ser möjligheter att både vara med och bygga stora, lönsamma bolag på lång sikt, samt bidrar till ett bättre samhälle. Novax kontor är beläget i centrala Stockholm och här har vi en informell, familjär och trivsam stämning som präglas av professionalitet, kvalitet och leverans.

 

 

Om rollen

Som Exekutiv Assistent på Novax är du en mycket viktig resurs som stöttar och bistår VD och teamet i det dagliga arbetet. Rollen är en viktig och central funktion för att få allt att gå ihop och ställer höga krav på service och kvalitet. Denna tjänst är nyinrättad och innehåller bland annat följande arbetsuppgifter;

 

• Proaktivt arbete med kalender och mejl, mötesbokningar, uppföljningar, to do´s och kontakter internt såväl som kundrelationer, sköta beställningar, etc.

• Planera och koordinera komplexa resor samt göra scheman, fixa med kringarrangemang, ta fram material samt proaktivt boka möten av intresse

• Researcharbete kring bolag, sammanställningar och materialinbindning

• Planera och koordinera större och mindre events, workshops och konferenser

• Support inför styrelsemöten, skriva ut och redigera i material etc.

• Generell support och hantering av ad hoc uppgifter

 

I denna tjänst arbetar du brett med koordinering och administration samt driver ofta egna projekt. Det är en roll som förutsätter god samarbets- och lösningsförmåga, noggrannhet, hög integritet, lojalitet, god kommunikationsförmåga och proaktivitet. Du arbetar självständigt och är van att ta ägarskap över dina uppgifter.

 

 

Vem är du

Som person har du lätt för att anpassa dig till olika situationer och människor och du har en professionell attityd där problemlösning är en del av dina dagliga utmaningar. För att passa in i kulturen har du ett strukturerat och proaktivt arbetssätt och i grunden en positiv inställning till dig själv och dina kollegor. Du är en ambitiös och ödmjuk person och lägger inte prestige i vad du för stunden arbetar med. Vi arbetar ofta i högt tempo där verksamhetens behov styr din arbetsdag och ibland ställs krav på möjlighet att ställa upp med kort varsel utanför arbetstid varför du bör vara flexibel och anpassningsbar.

 

Vi tror att du som söker har erfarenhet som assistent från investeringsbolag, private equity eller liknande miljö inom Professional Services. Du har erfarenhet av kvalificerat assistentarbete och är van att uttrycka dig obehindrat i skrift och tal både på svenska och engelska. Vi arbetar i PC-miljö och ser gärna att du har goda kunskaper i Office-programmen.

 

 

Ansökan

Är du den vi söker som med stort engagemang vill vara en del av Novax team och tillsammans bygga verksamheten framåt ser vi fram emot din ansökan snarast möjligt. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet i denna tillsättning och kommer att göra urval och intervjuer löpande.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 mars

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Executive Assistant till Novax