Jurek

Executive Assistant till Food Folk – McDonald’s

Söker du en spännande och utmanande roll som Executive Assistant? Vill du vara en viktig del av ett framgångsrikt ledningsteam där du får möjlighet att bidra till en internationell organisation?

 

Då är detta din chans! Vi söker en erfaren och engagerad Executive Assistant som är redo att ta steget in i en dynamisk arbetsmiljö som genomsyras av driv och engagemang.

 

Som Executive Assistant blir ditt huvudsakliga fokus att stödja vår Managing Director. Du blir en del av det nordiska EA-teamet och kommer att ha stora kontaktytor både internt och externt. Dina huvudsakliga ansvarsområden blir:

 

• Kvalificerad stöttning åt Managing Director inom administrativa uppgifter såsom hantering av mejl, kalender, kvittoredovisning och resebokningar.

• Generellt stöd till övriga ledningsgruppen

• Planera och organisera samt protokollföra möten.

• Koordinera och planera jubileum och andra evenemang.

• Koordinera kalendrar, boende och reseplanering för ledningsgruppen.

• Katalogisera, organisera och strukturera administrativt material.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen som Executive Assistant ser vi att du är serviceminded, lyhörd och har hög integritet. Du har en förmåga att agera proaktivt, är flexibel och med din struktur och noggrannhet kan du snabbt anpassa dig till nya situationer, samtidigt som du har fokus på detaljer.

 

Vi ser att du har flerårig erfarenhet från en liknande roll och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Har du utbildning som EA eller inom till exempel marknad, sälj, ekonomi eller juridik, ser vi det som meriterande. I tjänsten ingår resor, cirka 2 gånger per månad.

 

I den här processen samarbetar Food Folk Sverige med Jurek Recruitment and consulting och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se eller ansvarig researcher Nina Hallin på nina.hallin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Food Folk Sverige AB utvecklar McDonald´s varumärke i Sverige. Med ca 200 restauranger från norr till söder är McDonald´s Sveriges ledande restaurangkedja och en av Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. De flesta restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Executive Assistant till Food Folk – McDonald’s