Jurek Bemanning

Executive Assistant med kommunikationsprofil till Indutrade

För vår kund Indutrades räkning söker vi en handlingskraftig och lösningsorienterad assistent för att primärt assistera ledningsgrupp och kommunikationschef med uppgifter kopplat till Corporate Communications och IR. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och initialt pågående ca sex månader. För rätt person kan uppdraget leda till en fast anställning då en permanent lösning kommer att behövas på sikt.

 

I denna roll kommer du bland annat att;

  • Projektleda och koordinera interna och externa konferenser, möten och årsstämma
  • Hantera Insider-administration såsom digital insiderförteckning i TeamEngine Insider Manager
  • Stödja Kommunikation/IR med diverse uppgifter såsom att publicera material på intranätet och externa webben, koordinera översättningar, delta i arbetet med årsredovisning, kvartalsrapporter, pressreleaser och annat externt kommunikationsmaterial
  • Koordinera moderbolagets interna information om dotterbolagen, t ex kontaktuppgifter till vd:ar, logotyper etc.
  • Visst administrativt stöd som t.ex resebokningar, tidsregistrering, räkningsadministration för primärt VD
  • Stötta upp med övriga på ett kontor förekommande assistentsysslor

 

För denna tjänst krävs en lösningsorienterad, engagerad och driven do:er som har erfarenhet av förändringsprocesser då huvudkontoret är i en förändringsresa där effektiva processer implementeras. Kunskap och intresse för smarta arbetssätt är något som tilltalar dig och du är en problemlösare ut i fingerspetsarna. Du behöver inte detaljerade instruktioner för alla uppgifter utan söker dig proaktivt själv fram till lösningar och svar via egen erfarenhet, nätverk och nära samarbete med kollegorna. Du är van att ha många parallella kontaktytor och trivs i en relationsbyggande och förtroendeingivande roll där din insats fungerar som en förlängd arm till VD och ledningsgrupp och därmed en för bolaget viktig "first point of contact".

 

För mer information om tjänsten, tveka inte att kontakta Susanne Waering på susanne.waering@jurek.se. Vi ser fram emot din ansökan redan idag och kommer att presentera kandidater löpande då det är en snabb tillsättning som krävs. Ange i din ansökan möjligt startdatum.

 

Indutrade omsätter idag cirka 17 miljarder och är noterat på Nasdaq Stockholm (Large Cap) sedan 2005. VD och koncernchef är Bo Annvik. På huvudkontoret i Kista arbetar 15 medarbetare som ansvarar för affärsutveckling, förvärv, finansiering, styrning, analys och kommunikation. Kontoret ligger i en modern och luftig kontorsbyggnad som delas med tolv av Indutrades dotterbolag där totalt cirka 120 medarbetare arbetar.

 

www.indutrade.se

 

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning: 

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Susanne Waering

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 12 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 februari

Kategorier : Kommunikation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Executive Assistant med kommunikationsprofil till Indutrade