Jurek

Event Manager till Dr Saeid AB

Dr Saeid AB är Saeid Esmaeilzadehs privata helägda holdingbolag. Dr Saeids uppdrag är att inspirera, hjälpa och bygga strukturer som underlättar entreprenörskap för individer som förverkligar sina idéer. Med över femton års erfarenhet av att bygga företag inom olika branscher fokuserar Dr Saeid på att använda sina principer och strukturer för bolagsbyggande.

 

Vi söker en kreativ och proaktiv person i rollen som Event Manager. Du kommer att ansvara för att planera, marknadsföra, koordinera och utföra både interna och externa evenemang. Du erbjuds möjligheten att konceptualisera och skapa både fysiska och digitala events, som till exempel webinars med intressanta gäster, AW:s, workshops, konferenser i bolagets anläggningar m.m. Du är i början av din karriär, har erfarenhet från att jobba med events och din engelska är på en hög nivå. Du får gärna ha ett intresse för IR-frågor men tidigare erfarenhet är inget krav. Du är mångsidig, snabb i tanken och full av idéer som du inte är rädd för att föra fram och testa. Du kommer till ett snabbrörligt bolag med högt i tak och en familjär stämning.

 

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Dr Saeid AB med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta Cajsa Malm via cajsa.malm@jurek.se eller Martina Alexandersson på martina.alexandersson@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar ej emot ansökningar via email.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 november

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kontor & Administration Projektledning


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Event Manager till Dr Saeid AB