Jurek Bemanning

Erfarna projektledare sökes

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi ser just nu att vi har ett ökat behov hos en av våra kunder inom offentlig verksamhet som söker erfarna projektledare och därför söker vi dig som vill arbeta som konsult. Uppdragen är oftast 6 månader eller längre. Omfattningen kan både vara heltid eller deltid.


Arbetsbeskrivning

Tjänsten som projektledare varierar men innebär oftast att leda och följa upp projektet mot dess mål avseende omfattning, tid, kostnad och kvalité. Du ser till att projektet utförs enligt överenskommen plan, kontrollerar och följer upp genomförandet, hanterar och upprätthåller krav, tar fram beslutsunderlag och föredrar beslut samt ekonomisk uppföljning.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller annan utbíldning inom relevant område. Alternativt har du motsvarande förvärvad erfarenhet. Du har utbildning inom projektledning och projektmetodik, såsom XLPM, PROPS. Du har flera års dokumenterad erfarenhet från projektled­ningsinsatser i ett projekts samtliga faser (analys, planering, genomförande, avslut). Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda agila projekt. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

Det är viktigt att du arbetar systematiskt och strukturerat där du skapar goda förutsättningar för ett effektivt arbetssätt. Du arbetar självgående och kan ta egna initativt samt har en god förmåga att samarbeta och skapa team. Du arbetar stra

Du erbjuds

Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Observera att annonsen ej avser en specifik tjänst utan är en generell annons för framtida uppdrag som projektledare. Du är varmt välkommen med din ansökan idag då urval kommer att ske löpande. CV önskas på svenska där det tydligt framgår hur du arbetat som projektledare och som visar på din kunskap. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på mailadress my.bergdahl@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag

Vi intervjuar löpande.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 12 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfarna projektledare sökes