Jurek Bemanning

Erfaren verksamhetsutvecklare sökes till myndighet i Solna

Arbetsbeskrivning
Till en myndighet i Solna söker vi nu en verksamhetsutvecklare för ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och som löper till 2019-12-31 med chans till förlängning. Uppdraget innebär att stötta upp myndigheten under ett pågående förändringsarbete där en utmaning är att få bättre ordning och styrning över alla de ärenden som kommer in till enheten. Flera olika del-uppdrag är redan startade och idag finns en gruppering om 2–3 personer som är involverade i arbetet. Gruppen behöver förstärkas med en erfaren verksamhetsutvecklare.


Vem är du?

Vi söker dig med minst åtta års erfarenhet av att arbeta med nulägesanalyser, identifiera förändringsbehov samt utveckla rutiner, processer och system då vissa handläggningsprocesser kan behöva realiseras i ett ärendehanteringssystem. Vidare har du kompetens och erfarenhet av förändringsledning, och vikten av involvering och kommunikation som en naturlig del av ovanstående. Du har erfarenhet av att planera och leda olika former av Workshops samt dokumentera resultat från dessa i vedertagna modeller, så som processmodell, infomodell etc. Du ska kunna röra sig obehindrat på "managmentnivå" och förstå komplexa ärendeflöden där hög säkerhet och konfidentialitet är ett naturligt inslag.


Du erbjuds

En roll som verksamhetsutvecklare på en myndighet i Solna. Uppdraget omfattar heltid med start så snart som möjligt och löper till 2019-12-31 med chans till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:

Solna
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Caroline Widgren


Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 24 september

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren verksamhetsutvecklare sökes till myndighet i Solna