Jurek Bemanning

Erfaren Revisionsmedarbetare till relationsdrivna BDO

För tionde gången har BDO tagit hem första pris i Svenskt Kvalitetsindex (SKI) branschmätning av revisionsbolagens mest nöjda kunder!

 

BDO:s vision är enkel: att ge den bästa kundupplevelsen. Det innebär i korthet att alltid erbjuda det lilla extra. Visionen är att ingen byrå oavsett storlek ska kunna mäta sig i kvaliteten i kundrelationer och kundnöjdhet. Glädjande nog har BDO den högsta siffran i kundundersökningen Svenskt Kvalitetsindex (SKI), och befäster position i toppen som de haft i flera år. Deras nöjda kunder bekräftar därmed att de har både kompetensen och engagemanget som gör skillnad.

 

Har du vad som krävs för att BDO ska behålla och utveckla kundnöjdheten?

 

 

Arbetsbeskrivning

BDO har nyligen slagit upp dörrarna till nya, fräscha lokaler i centrala Stockholm och söker nu förstärkning till deras revisionsteam i form av en erfaren Revisionsmedarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av att revidera kundernas räkenskaper och förvaltning samt förbereda underlag för påskrivande revisor.  I tjänsten ingår direktkontakt med kund och du erbjuds ett stort utrymme för din förmåga att skapa egna kontakter och ta eget ansvar. BDO satsar på individuell utveckling och lägger även stort fokus på gedigna utbildningsprogram.

 

 

Vem är du?

Din personlighet och förmåga att ta människor är minst lika avgörande som ditt CV. Du erbjuds en familjär företagskultur där det läggs stor vikt vid social kompetens tillsammans med problemlösning och drivkraft. Som person är du målfokuserad och analytisk samtidigt som du är duktig på att bygga relationer.  Med kunden i fokus har du ett naturligt affärsdriv och ett genuint intresse av människor. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, samt tar ett stort eget ansvar.

 

  • Du har minst 3 års tidigare arbetslivserfarenhet från rollen som Revisorsassistent
  • Du har en examen med inriktning mot redovisning eller revision
  • Du uppfyller Revisorsinspektionens krav för att i framtiden kunna bli auktoriserad revisor.
  • Du har lätt för att hantera olika system och gillar att underlätta ditt eget och dina kunders arbete genom digitalisering.
  • Du har goda kunskaper i engelska och svenska då BDO ingår i en global organisation
  • Du delar BDO:s vision om att vara bäst på service

 

Du erbjuds

I rollen kommer du få möjlighet att bredda din egen kompetens samtidigt som du skapar värde för BDO:s kunder. Du erbjuds en familjär, avslappnad och prestigelös arbetskultur i ett team som månar om att lyfta varandra. Den starka teamkänslan lägger grunden för att BDO ska kunna upprätthålla branschens nöjdaste kunder. BDO är en progressiv byrå som ständigt strävar efter att ligga i framkant när det kommer till digitalisering och utveckling.

 

Rollen är på heltid med placering i fina lokaler på Sveavägen 53. I den här rekryteringen samarbetar BDO med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Caroline Perneryd på tel. 070-437 66 50. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Caroline Perneryd

070-437 66 50

caroline.perneryd@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren Revisionsmedarbetare till relationsdrivna BDO