Jurek Bemanning

Erfaren registrator sökes till kommun i Stockholm

Arbetsbeskrivning

Till kommun i Stockholm (öster om centrala Stockholm) söker vi en serviceinriktad registrator för ett konsultuppdrag med start i augusti 2019 och som löper i 6 månader med chans till förlängning.

 

Du kommer att ingå i ett team med registratorerna på kommunen och i arbetsuppgifterna som registrator ingår bland annat:

  • Hantering och registrering av handlingar till kommunens diarier
  • Öppnande, avslutande och arkivering av ärenden
  • Ge stöd, råd och vägledning samt utbildning till kommunens anställda
  • Sekretessbedömningar och utlämning av handlingar
  • Postöppning, bevakning av ärenden och handlingar
  • Medverka till en effektiv och korrekt hantering av kommunens handlingar
  • Arbete sker i kommunens digitala ärende- och dokumenthanteringssystem
  • Andra former av administrativt arbete kan förekomma

 

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta som registrator och som är väl förtrogen med lagstiftningen som styr arbetet. Har du även eftergymnasial utbildning som registrator eller inom stats- eller förvaltningskunskap är det mycket meriterande. Du har god it-vana och gärna erfarenhet av digital ärende- och dokumenthantering. Erfarenhet av kommunal sektor är meriterande. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person har du lätt för att samarbeta, är noggrann och utåtriktad. Vidare är du positiv, serviceinriktad och trygg i dig själv. En utvecklad pedagogisk förmåga är meriterande. Du trivs med att hjälpa andra och att arbeta med att effektivisera olika processer. Du är bra på att kommunicera, har lätt för att lära, kan arbeta självständigt och trivs med att vara en aktiv del av en grupp.

 

Du erbjuds

Ett uppdrag som registrator på en kommun i Stockholm (öster om centrala Stockholm). Uppdraget omfattar heltid med start i augusti 2019 och löper i 6 månader med chans till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Caroline Widgren

 

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 29 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 augusti

Kategorier : Kontor & Administration Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren registrator sökes till kommun i Stockholm