Jurek Bemanning

Erfaren redovisningskonsult till PwC i Stockholm

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi ytterligare en driven redovisningskonsult med erfarenhet till vårt kontor i Stockholm. Tjänsten innebär ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Som redovisningskonsult arbetar du på uppdrag av kund. Arbetet utförs främst på det egna kontoret men kan även innebära arbete hos kund. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Du arbetar självständigt och alltid i team med både erfarna och juniora kollegor. Som erfaren redovisningskonsult kommer du ha många olika kontaktytor och även handleda och stödja mer juniora medarbetare. Detta ställer krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga.

 

 

Vem är du?

Vi ser att du som söker har högskoleutbildning inom ekonomi alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning. Vi ser också att du har några års erfarenhet av motsvarande arbete sedan tidigare, gärna från redovisnings- eller revisionsbyrå eller från en ekonomiavdelning. Du bör ha fallenhet och intresse för tekniska och webbaserade lösningar då det är en central del i såväl kundarbete som i vårt eget arbetssätt. Som person är du driven, utåtriktad, tycker om att etablera förtroendefulla kontakter, har lätt för att samarbeta med andra och tvekar inte inför nya utmaningar. Du har lätt för att kommunicera, är ansvarstagande och trivs med att arbeta i olika miljöer. Du är affärsinriktad och drivs av ett intresse att utveckla verksamheten och kundens affärer och att aktivt medverka till utveckling inom ditt arbetsområde.

 

 

Du erbjuds

PwC gör en storsatsning på revisions- och rådgivningsverksamheten inom segmentet för små och medelstora företag. Som ett led i det arbetet har vi tagit det strategiska beslutet att avyttra verksamheten inom Business Services till IK Investment Partners, en ledande europeisk private equity-firma.

 

Ägarförändringen innebär framför allt att Business Services, som huvudsakligen levererar tjänster inom redovisning, lönehantering och relaterad affärsrådgivning, kan erbjuda sina tjänster till många fler företag som PwC av regulatoriska skäl är förhindrade att bistå. Det ger också möjlighet att expandera inom nya tjänsteområden och till andra länder. Förvärvet planeras vara genomfört den 30 juni 2018 och verksamheten kommer då att drivas vidare i ett separat bolag under ett nytt varumärke.

Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra klienter på www.pwc.com/se.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707-51 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se.

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

 

Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Marie Källström
Marie.Kallstrom@jurek.se

 

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren redovisningskonsult till PwC i Stockholm