Jurek Bemanning

Erfaren redovisningskonsult till PwC i Stockholm

Är du bra på att bygga och bibehålla relationer? Vill du utvecklas och dela med dig av ditt kunnande? Och är du redo att ständigt lära nytt för att ge företag, organisationer och myndigheter det stöd de behöver? Då kanske det är dig vi letar efter.

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi ytterligare en driven redovisningskonsult med erfarenhet till vårt kontor i Stockholm. Tjänsten innebär ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Som redovisningskonsult arbetar du på uppdrag av kund. Arbetet utförs främst på det egna kontoret men kan även innebära arbete hos kund. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Du arbetar självständigt och alltid i team med både erfarna och juniora kollegor. Som erfaren redovisningskonsult kommer du ha många olika kontaktytor och även handleda och stödja mer juniora medarbetare. Detta ställer krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har högskoleutbildning inom ekonomi alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning. Vi ser också att du har några års erfarenhet av motsvarande arbete sedan tidigare, gärna från redovisnings- eller revisionsbyrå eller från en ekonomiavdelning. Du bör ha fallenhet och intresse för tekniska och webbaserade lösningar då det är en central del i såväl kundarbete som i vårt eget arbetssätt. Som person är du driven, utåtriktad, tycker om att etablera förtroendefulla kontakter, har lätt för att samarbeta med andra och tvekar inte inför nya utmaningar. Du har lätt för att kommunicera, är ansvarstagande och trivs med att arbeta i olika miljöer. Du är affärsinriktad och drivs av ett intresse att utveckla verksamheten och kundens affärer och att aktivt medverka till utveckling inom ditt arbetsområde.

Du erbjuds

Visste du att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare? En av anledningarna är att det verkligen går att förverkliga professionella mål och visioner hos oss. Det beror – som alltid – framför allt på dig själv om du lyckas men vår företagskultur stödjer alla former av utveckling och initiativ. Den präglas av öppenhet, kommunikation, gemenskap och respekt för individen.

Vi vet att våra medarbetares kompetens och ständiga utveckling är avgörande för våra framgångar. Därför satsar vi på allas trivsel, välbefinnande och hälsotillstånd.

Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra klienter på www.pwc.com/se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Bothén på telefon: 0702-56 47 25 alternativt eva.bothen@jurek.se.  Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Eva Bothén

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren redovisningskonsult till PwC i Stockholm