Jurek

Erfaren Redovisningskonsult till Ludvig & Co

Är du en Redovisningskonsult, gärna med erfarenhet från detaljhandeln, och vill arbeta i en roll där du får vara med och göra skillnad? Vill du även göra det i ett bolag som för femte året i rad har blivit rankat som en av Sveriges bästa arbetsgivare?

 

Då ska du ta chansen och söka tjänsten som Redovisningskonsult hos oss på Ludvig & Co!

 

 

Arbetsbeskrivning

Ludvig & Co växer och därför söker vi nu en ny kollega till vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm. Du kommer bli en del av ett team om 18 medarbetare. Som grupp värdesätter vi öppenhet och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetssätt med mycket engagemang i det vi gör.

 

Som Redovisningskonsult hos oss har du en rådgivande roll och ett nära samarbete med våra kunder. Du får även möjlighet att vara med och hjälpa våra kunder att utveckla deras verksamheter.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bl.a. att bestå av:

• Uppdragsansvar och ev. kundansvar

• Helhetsansvar för redovisningen hos våra kunder

• Konsultation

• Upprättande och genomgång av månad- och årsbokslut

• Deklaration

• Årsredovisning

 

 

Vem är du?

Vi tror att du är en självgående, relationsskapande och prestigelös Redovisningskonsult med hög social kompetens. För att lyckas hos oss har du hunnit skaffa dig några års erfarenhet av rollen som Redovisningskonsult och trivs i en konsultativ roll.

 

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med kunder inom detaljhandeln, företrädesvis ICA-handlare. Vidare är du flytande i svenska i tal och skrift, har grundläggande kunskaper i engelska och sammanställer med enkelhet data i Excel.

 

Är du Auktoriserad redovisningskonsult ser vi det som meriterande, men inget krav. Erfarenhet av affärssystemen SoftOne, Fortnox och Wolters Kluwer är ett plus.

 

 

Vi erbjuder

Som redovisningskonsult hos Ludvig & Co kommer du till en miljö där frihet under ansvar, öppenhet och arbetsglädje präglar vår vardag. Du kommer bli en del av ett team bestående av 18 medarbetare, varav 8 är Redovisningskonsulter. Du kommer vara stationerad på kontoret i Stadshagen.

 

För oss är det viktigt att alltid vara genuin och professionell i kundmötet och att vi arbetar med ett stort engagemang för det vi gör. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

 

Idag har vi 130 kontor över hela landet med specialistkunskap inom företagande. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas!

 

I den här rekryteringen samarbetar Ludvig & Co med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gabriel.spennare@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Ludvig & Co är Sveriges största rådgivningsföretag med drygt 70 000 kunder och cirka 1 300 medarbetare på 130 orter. Grundat av Ludvig Nanneson 1918 har vi i över 100 år hjälpt våra kunder.

 

Vi är den nationella men lokala helhetsleverantören för ditt företags behov. Med enkla lösningar och bred kompetens inom ekonomi, fastighetsförmedling, juridik, skatt och affärsrådgivning fokuserar vi på att skapa värde för dig som företagare.

 

Vi tror att kombinationen av moderna lösningar och ansvarstagande rådgivning gör skillnad för dig och ditt företag. Att det är i mötet mellan enkla verktyg och personlig rådgivning som du får det stöd du som företagare behöver.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Erfaren Redovisningskonsult till Ludvig & Co