Jurek

Erfaren redovisningskonsult till BDO i Helsingborg

Har du erfarenhet som redovisningskonsult och vill jobba i en roll med stort eget ansvar och nära kundkontakter? Vill du vara en del av ett team med nära sammanhållning som tillsammans jobbar för att utveckla branschens bästa leverans och kundupplevelse? Då måste du söka tjänsten som redovisningskonsult hos BDO Helsingborg redan idag!

 

 

Om tjänsten

Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära våra kunder med varierande och självständiga arbetsuppgifter såsom avstämningar, kvalificerade bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Du jobbar även med rapportering, insourcing samt mycket annat. Vi jobbar i flera olika system, i vår egen portal och med moderna applikationer för att ge kunden den bästa administrativa lösningen. Våra kunder finns inom olika branscher med varierad storlek och vi på BDO är alltid måna om att leverera den bästa kundupplevelsen.

 

I denna tjänst ser vi gärna att du trivs i en handledande roll då du kommer att ansvara för handledning av praktikanter och introduktion av nyanställda. Vidare så ser vi gärna att du har ett stort intresse för digitaliseringsarbete, då det kommer finnas goda möjligheter att tillsammans med affärsområdesansvarig vara med och driva spännande projekt.

 

Som erfaren redovisningskonsult hos oss har du möjlighet att själv vara med och påverka ditt arbete och hitta nya karriärvägar inom BDO.

 

Vi söker dig som

• Har en examen från en KY-utbildning eller ekonomexamen med inriktning mot redovisning/revision.

• Har ca 3 års erfarenhet som redovisningskonsult på byrå.

• Har goda kunskaper i svenska och engelska då BDO ingår i en global organisation.

• Tycker det är spännande med administrativa lösningar och vill vara med på BDOs digitala förändringsresa.

 

Har du dessutom kunskaper inom IFRS är det meriterande.

 

Utöver dessa formella krav ser vi att du som person är duktig på att bygga relationer då rollen innebär kontakt med både kunder och kollegor. Med kunden i fokus har du ett naturligt affärsdriv och ett analytiskt sinne. Du trivs med att jobba både självständigt och i team, har lätt för att samarbeta och jobba mot uppsatta mål. Framförallt har du ett stort driv i ditt arbete och vill tillsammans med oss leva upp till våra värdeord mod, vilja, fokus och engagemang.

 

 

Vi erbjuder dig

Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från första början stort ansvar samt möjlighet att påverka ditt arbete. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt, vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. I och med den digitala förändringsprocess som branschen går igenom får du även möjligheten att utveckla din IT-kompetens och utmanas i hur man kan hitta den mest effektiva administrativa lösningen för kunden.

 

BDO satsar på kompetensutveckling för medarbetaren i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vårt breda tjänsteutbud innebär också att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag.

 

Vi erbjuder även ett brett förmånspaket och hälsofrämjande aktiviteter med mera men kanske viktigast av allt – trevliga kollegor!

 

Läs mer om BDO som företag här. https://www.bdo.se/sv-se/om-oss

 

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar BDO med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand via frida.garding.lindstrand@jurek.se eller 0707648640 för frågor.

 

Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga. GDPR.

 

Område: Helsingborg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 14 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Erfaren redovisningskonsult till BDO i Helsingborg