Jurek

Erfaren redovisningsekonom till Hemnet

Hemnet är Sveriges största bostadsportal med över 3,1 miljoner unika besökare varje vecka. Ett företag med fokus på kompetens och utveckling där medarbetarnas egenskaper och kvalitéer har stor betydelse.

Nu söker vi en engagerad och lösningsorienterad redovisningsekonom till vårt ekonomiteam i centrala Stockholm.


Arbetsuppgifter

Hos Hemnet kommer du att bli en viktig del i ekonomiteamet. Du kommer tillsammans med teamet att utveckla och effektivisera rutiner och processer med målet att skapa en finansfunktion i framkant. Du kommer arbeta i en dynamisk miljö med fokus på utveckling och förbättring där du har helhetsansvaret för bolagets löpande redovisning. Du rapporterar till CFO.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.
• Löpande redovisning
• Hantering moms- och skattedeklaration
• Avstämningar
• Månads- och årsbokslutsarbete
• Ansvar för legala enheternas årsredovisningar, samt delaktig i koncernens årsredovisning
• Ad hoc uppgifter och processimplementering
• Rapportering och analys


Vem är du?

Du är en utåtriktad och engagerad person med driv som är van att arbeta både självständigt och i team. Du är lösningsorienterad och prestigelös som person och bidrar gärna med idéer. Du uppskattar en snabbrörlig företagskultur och har lätt för att bygga relationer se möjligheter.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning och många års arbetslivserfarenhet från liknande roll som redovisningsekonom. Du har goda kunskaper i Excel och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Om du även har erfarenhet av Fortnox är detta meriterande.


Vi erbjuder

Du kommer vara placerad på vårt kontor i centrala Stockholm och rapportera till CFO. Hemnet är ett snabbt växande bolag och du välkomnas till en inkluderande och omtänksam företagskultur där det är lätt att trivas.

I den här rekryteringen samarbetar Hemnet med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om verksamheten

Hemnet är Sveriges största bostadsportal. Sedan starten 1998 har vi varit en självklar mötesplats för mäklare liksom för säljare och köpare av bostäder och fastigheter. Vår vision är att vara nyckeln till en enklare bostadsaffär. Därför erbjuder Hemnet marknadens största utbud av bostäder; flest antal potentiella köpare; produkter som möjliggör för säljare att påverka sin bostadsaffär, och tjänster som ger mäklare och bostadsutvecklare möjlighet att stärka sitt varumärke. Med 3,1 miljoner besökare i veckan är Hemnet en av Sveriges största sajter och appar - och sett till befolkning är vi den mest populära bostadsportalen i världen.
 
Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Erfaren redovisningsekonom till Hemnet