Jurek Bemanning

Erfaren redovisningsekonom redo för nya utmaningar sökes

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Vi får löpande in nya uppdrag inom ekonomi. Nu ser vi en ökad efterfrågan på Redovisningsekonomer, både för rekrytering och för uthyrningsuppdrag. Därför söker vi dig som har erfarenhet inom området för kommande uppdrag.

Arbetsbeskrivning

Med många spännande uppdrag inom redovisning söker vi nu efter dig som är en senior redovisningsekonom. Du kommer att ha en ansvarsfull roll med varierande arbetsdag och olika ansvarsområden där kvalitet är ledordet. Arbetsuppgifterna kan exempelvis komma att involvera löpande redovisning, moms- och skatteredovisning, månads- och årsbokslut, kassaflöde, visst lönearbete, årsredovisningar, deklarationer, analys och rådgivning och resultatrapportering till ledningen exempelvis. Har du även erfarenhet av koncernredovisning är detta meriterande.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom redovisning och minst tre till fem års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom där du arbetat med löpande redovisning och bokslutsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika affärssystem och har goda kunskaper i Excel. Som person är du resultatinriktad, strukturerad och en duktig problemlösare. Vidare är du ambitiös, analytisk och självgående i ditt arbetssätt. Du är även van vid att hantera både interna och externa kontakter samt har en god samarbetsförmåga.

Du erbjuds

Vi arbetar med både rekrytering- och uthyrning och vill gärna att du ska bli en del av vårt nätverk. Vi arbetar även med interimslösningar och kommer gärna i kontakt med dig som har möjlighet att vara underkonsult. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra kunder och uppdragets längd varierar och beror på våra kunders behov samt vad du föredrar. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder.

Vi går igenom ansökningar och träffar kandidater löpande så vi ser med glädje fram emot din ansökan. Vid ytterligare frågor och information vänligen kontakta Talent Manager Tilda Dahlberg på telefon 031-712 83 48 eller alternativt på tilda.dahlberg@jurek.se. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post utan du söker via vår hemsida www.jurek.se

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Tilda Dahlberg

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 20 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 30 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren redovisningsekonom redo för nya utmaningar sökes