Jurek Bemanning

Erfaren redovisningsekonom med vana av processer till Hitta.se

Hitta behöver stärka upp ekonomiavdelningen men en erfaren och självständig ekonom med vana att arbeta i en föränderlig företagskultur och med styrkor inom struktur och processer.

 

Här har du möjligheten att få vara delaktig i utvecklingen av både verksamhetsområden och produkter och fortsätt den spännande tillväxtresa som Hitta står inför.

 


Arbetsbeskrivning

Hitta har nyligen tagit hem den löpande redovisningen vilket innebär att du kommer att bli en viktig del i att tillsammans med koncernens redovisningschef bygga upp ekonomifunktionen och se över processer. Rollen innebär även att man på ett prestigelöst sätt både kan stötta med den löpande redovisningen samtidigt som man ska hantera mer komplexa redovisningsfrågor. Ett unikt tillfälle att sätta sig in i helheten och skapa rutiner från grunden med målet att skapa en finansfunktion i framkant.

 

Du kommer arbeta i en dynamisk miljö med fokus på utveckling och förbättring där du tillsammans med koncernens redovisningschef har helhetsansvaret för bolagets redovisning.

 

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.:

  • Löpande redovisning
  • Hantering moms- och skattedeklaration
  • Avstämningar
  • Månads- och årsbokslutsarbete
  • Delaktig i årsredovisning
  • Ad hoc uppgifter och processimplementering
  • Rapportering och analys

 

Vem är du?

Du är en social och utåtriktad person med driv och energi som är van att arbeta både självständigt och i team. Du uppskattar en snabbrörlig företagskultur och har lätt för att samarbeta och skapa relationer ute i organisationen som består av allt från Sälj till IT. Du är trygg i dig själv och har inga problem att själv ta beslut.

 

Du har en relevant eftergymnasial utbildning och 3 - 5 års arbetslivserfarenhet. Du bör ha tidigare erfarenhet som redovisningsekonom, gärna som redovisningskonsult eller liknande roll som redovisningsekonom, och vara trygg i din bokföring då vi tror att du genom det kan bidra med ett analytiskt och kritiskt tänkande som kommer att hjälpa oss att utvecklas. Hitta står även inför ett systembyte så har du även erfarenhet från implementering av nytt bokföringssystem är detta meriterande.

 


Du erbjuds

Du kommer vara placerad på huvudkontoret på Sankt Eriksgatan i centrala i Stockholm. Du erbjuds en varierad och flexibel tjänst i ett växande bolag.

 

I den här rekryteringen samarbetar Hitta.se med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Om verksamheten

Hitta.se är ett ledande sökföretag för företag, personer och platser. Bolaget är i dagsläget specialiserat inom lokalt sök och erbjuder tjänster som kartor, vägbeskrivningar, gatubilder, satellitbilder och mycket annat som hjälper dig att hitta rätt både via webben och mobilen. Varje vecka hjälper hitta.se ca 4 miljoner unika besökare som tillsammans genomför över 20 miljoner sökningar i veckan. I januari 2018 utsågs hitta.se till ett av Sveriges mest positivt omtalade varumärken iYouGovs BrandIndex

 

Hitta.se är etablerat sedan många år som en av Sveriges absolut största sajter med räckvidd över hela Sverige. Sedan juli 2017 ägs bolaget till största del av Londonbaserade investmentbolaget Sprints Capital Management. Sprints Capital Management är inriktade på investeringar i ledande europeiska onlinebolag. Personerna bakom Sprints har investerat i ett flertal framgångsrika internetbolag som Avito och Zalando.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Marie Källström

 

 

Ansök nu 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren redovisningsekonom med vana av processer till Hitta.se