Jurek Bemanning

Erfaren Redovisningschef till Kasthall

Om verksamheten

Kasthall är ett svenskt designföretag som designar och tillverkar exklusiva mattor för privata hem och offentliga miljöer. Kasthall grundades 1889 och har sedan dess haft sin svenska tillverkning i den egna fabriken i Kinna, Västsverige. Kasthall är idag en av de ledade aktörerna på den globala marknaden och har större delen av omsättning utanför Sverige. Kasthalls framgång kommer från en stark premiummedvetenhet, hög designnivå och innovationstänk, gediget hantverkskunnande samt höga kvalitetskrav på både material, design och tillverkning. Kasthall har idag 100 anställda och finns representerade i 30 länder med showroom och butik i New York, Milano samt Stockholm.


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en lösningsorienterad och driven Redovisningschef till Kasthall i Kinna. Som Redovisningschef har du det övergripande ansvaret för arbetet på redovisningsfunktionen med fokus på att bygga struktur och processer. Dina ansvarområden innefattar bland annat;


- Ansvara för att strukturera och kvalitetssäkra det dagliga redovisningsarbetet

- Skatt och momsredovisning

- Personalansvar för medarbetarna på ekonomiavdelningen

- Rapportering och ansvara för månads- och årsbokslut samt årsredovisning och deklarationer för Kasthall koncernen

- Framtagande av årliga prislistor och kalkyler

- Viss lönehantering och att vara kontaktperson till extern part som sköter lönerna

- Utveckla ekonomifunktionen och driva interna projekt som syftar till att skapa effektivare samt mer affärsorienterade processer

- Inköp inom administration och telefoni

Vem är du?

Du har en universitetsutbildning inom ekonomi med minst 3 års erfarenhet av kvalificerad redovisning samt god kunskap att rapportera en mindre koncern. Vidare ser vi att du har god erfarenhet i att hantera månads och -årsbokslut samt årsredovisning. Du leder en grupp om 3 personer och rapporterar till CFO som är stationerad i Stockholm.

Som person är du entusiasmerande, driven, självgående och tycker att det är roligt med förändringar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att effektivisera och förbättra processer inom redovisning och trivs i en föränderlig miljö. Du är strukturerad, har en god förmåga att prioritera och jobbar effektivt mot avslut. Självklart är du bra på att kommunicera då du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt.

Då dem är mitt inne i ett ERP system byte bör du även ha förståelse och intresse för hur dessa system fungerar.

Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office och ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Jeeves och Ocra. I och med att det är en internationell koncern så ser vi att du behärskar engelska väl i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig

I denna roll får du chansen att bli en del av ett engagerat, kompetent och kollegialt team på en spännande arbetsplats som är branschledande inom sitt område.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Hansen på tel.nr 076-63 314 48, e-post charlotta.hansen@jurek.se

 

Område:
Mark
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Charlotta Hansen
0766-33 14 48

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 november . Arbetsort : Mark

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren Redovisningschef till Kasthall