Jurek

Erfaren receptionist sökes till Wistrand Advokatbyrå

Wistrand är en av Sveriges största advokatbyråer med fler än 200 medarbetare på kontoren i Stockholm och Göteborg. Sedan 1915 har vi levererat affärsjuridisk rådgivning av högsta kvalitet till privata och offentliga aktörer i svenskt och internationellt näringsliv. På Wistrand delar vi övertygelsen att lyhördhet och djup kunskap om våra klienters verksamheter och branscher är nyckeln till långa, framgångsrika relationer genom spetskompetens inom samtliga affärsjuridiska områden. Vi söker nu en erfaren receptionist/konferensvärd till vårt kontor i Göteborg på Lilla Bommen.

 

 

Om tjänsten

Wistrand söker nu nästa tillskott sitt trevliga team av receptionister & nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet av rollen som receptionist och vill fortsätta utvecklas på ett riktigt trevligt företag. På Wistrands härliga kontor mitt i centrala Göteborg erbjuds du en omväxlande tjänst med roliga arbetsuppgifter som till exempel:

 

• Bemanna receptionen/svara i växeln

• Ta emot besökare

• Boka och förbereda konferensrum för möten

• Vara behjälplig vid hantering av teknisk utrustning i mötesrummen

• Beställa catering och servera vid möten

• Hjälpa till vid frukostseminarier och andra event

• Hantera inköp

• Kopiering

• Hantera inkommande och utgående post m.m.

 

 

Vem söker vi till rollen som receptionist?

Till denna roll söker vi dig som har minst 5 års erfarenhet av en liknande roll och känner dig trygg i Office-paketet. Du har goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska. Eftersom du är den första besökare, kollegor och klienter möter på kontoret tror vi att du är positiv, professionell och mån om att få alla att känna sig välkomna. Vidare så har du lätt för att samarbeta, är noggrann, initiativtagande och har ett stort intresse för service.

 

 

Du erbjuds

I våra centralt belägna lokaler med härlig utsikt över Göteborg arbetar du i ett dynamiskt serviceteam i nära samarbete med kollegor från olika avdelningar. Vi erbjuder dig en mycket trevlig arbetsplats där gemenskap och trivsel värderas högt. Utöver lön och förmåner erhåller du värdeskapande fördelar som anställd hos oss vilket gör oss stolta som arbetsgivare.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt.

 

 

Kontakt

I din ansökan önskar vi att du bifogar en kort sammanfattning av hur du passar för huvuduppgifterna, samt en motivation till varför just du är lämplig för denna tjänst. I denna rekryteringsprocess samarbetar Wistrand med Jurek och Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

 

Vi tar emot ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Område: Göteborg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 oktober

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Erfaren receptionist sökes till Wistrand Advokatbyrå