Jurek Bemanning

Erfaren personaladministratör sökes till myndighet

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till en myndighet i centrala Stockholm söker vi nu en personaladministratör för ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget omfattar heltid där start är 2/7-2018 och pågår fram till 31/12-2018, med möjlighet till förlängning. Du kommer att arbeta brett med personaladministrativa arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innebära:

  • Rekrytering – behovsanalys, utformning och administration av annonser, urval, intervjuer, referenstagning
  • Vara behjälplig med administration och stöd till kollegor vid behov
  • Att vara personaladministrativt stöd till chefer

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning som personalvetare, eller likvärdig utbildning och som har arbetat minst tre år inom HR med liknande arbetsuppgifter. Alternativt har du gymnasium, eller likvärdig utbildning samt minst fem års arbetslivserfarenhet som personaladministratör. Du har goda kunskaper i MS Office och om olika HR-system (exempelvis Personec, Primula m.fl.). Vidare har du även god kännedom om lagar och förordningar inom HR. Som person är du självgående, nyfiken och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer med andra människor. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du erbjuds

Ett uppdrag på en myndighet i centrala Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och löper sex månader. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvarig My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 juli . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren personaladministratör sökes till myndighet