Jurek Bemanning

Erfaren löneadministratör till Uppsala

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Till vår kund, ett teknikkonsultbolag i Uppsala, söker vi idag en löneadministratör med start i slutet av augusti.
I rollen som löneadministratör kommer du att ansvara för hela löneadministrationen från ax till limpa om ca 400 tjänstemän och ansvarar för att semester och frånvaro hanteras korrekt. Vidare är du även ansvariga för rapporteringen av statistik till bland annat SCB och Svenskt näringsliv. I arbetsuppgifterna innebär det också att granska och redovisa utlägg och samt vara ett internt stöd för chefer och medarbetare gällande lönerutiner och kollektivavtalsfrågor.

Vem är du?
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som löneadministratör som har arbetat praktiskt med hela kedjan i löneadministration och har tidigare erfarenhet av arbete i Agda Lön. I ditt tidigare arbete som löneadministratör har du arbetat med utläggshantering och har god kunskap i representationsregler och förmånsbeskattning.

Vi ser gärna att du är en person som vill vara med och bygga upp och säkra processerna inom lön genom effektivisering och digitalisering. Vidare är du en problemlösare som tycker om förbättringsarbete, du är en framåt och social person som gillar att arbeta i team med en hög serviceförmåga.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start i slutet av augusti 6 månader framåt. För rätt person så finns en god chans till överrekrytering efter uppdraget. Du kommer att arbeta hos vår kund men vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta evelina.thimper@jurek.se Du är välkommen att ansöka om denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Uppsala
Uppsala län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 juli . Arbetsort : Uppsala

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren löneadministratör till Uppsala