Jurek

Erfaren löneadministratör till läroverk

Nu söker vi för kunds räkning en löneadministratör med lång erfarenhet av löneadministration. Har du mer än sex års arbetslivserfarenhet av löneadministration, erfarenhet från statlig myndighet, läroverk eller annan komplex organisation och söker ett längre konsultuppdrag? Då kan detta vara något för dig. Läs vidare nedan, och välkommen in med din ansökan!

 

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär administration av löne- och personalärenden. I arbetsuppgifterna kan det ingå att registrera, bearbeta löneunderlag, upplägg och avslut av personal i lönesystemet, löneberäkningar, avstämningar och uppföljningar av lönearbetet, utfärdande av arbetsgivarintyg, registervård och arkivering, lönekontroller m.m. 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har personliga mognad, har förmåga att vara strukturerad, har samarbetsförmåga och har förmåga att vara serviceinriktad. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper samt de praktiska färdigheterna som krävs, vilket är:

 

• Minst sex års erfarenhet av löneadministration

• Hög datamognad med goda kunskaper i MS Office, främst Excel

• Erfarenhet av arbete från statlig myndighet/lärosäte eller liknande komplex organisation

• God utvecklad förmåga att på både svenska och engelska kunna uttrycka sig i tal och skrift

 

Du bör även inneha examen inom löneområdet minst från YK/KY-utbildning eller motsvarande som bedöms relevant. 

 

Det är meriterande om du har längre än sex års arbetslivserfarenhet som löneadministratör. 

 

Du erbjuds

Uppdraget är på heltid med start i augusti 2023. Uppdraget löper under ett (1) år med möjlighet till förlängning under ett år till (med sex månader i taget). Du erbjuds ett konsultuppdrag via oss hos vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se.

 

Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 maj

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Erfaren löneadministratör till läroverk