Jurek Bemanning

Erfaren kommunikatör sökes till uppdrag i Gävle

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en kommunikatör till ett konsultuppdrag med start omgående och som i första hand löper i 3 månader med chans till förlängning. I rollen som kommunikatör kommer du bland annat att:

• Arbeta med, genomföra och följa upp Beställarens operativa kommunikation, såväl internt som externt
• Utveckla varumärket
• Skapa förtroende för att uppnå organisationens mål gentemot kunder, medarbetare, samarbetspartners, politiker och medier
• Hålla sig ajour med trender och nyheter på marknaden
• Göra omvärldsanalyser
• Ge råd till kollegor i kommunikationsfrågor
• Representera Beställaren utåt


Vem är du?

Vi söker dig med högskoleexamen inom media/kommunikationsvetenskap eller likvärdigt samt flera års erfarenhet av liknande arbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt goda datakunskaper i kontorsstödsprogramvara samt Office-programmen eller motsvarande.


Du erbjuds

En roll som kommunikatör hos en av våra kunder i Gävle. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och löper i första hand i 3 månader med chans till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:

Gävle
Gävleborgs län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Caroline Widgren


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 15 januari

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren kommunikatör sökes till uppdrag i Gävle