Jurek Bemanning

Erfaren ekonomiassistent till långsiktigt uppdrag

 

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till ett trevligt företag beläget i Östra Göteborg. Här välkomnas du till en spännande arbetsplats i en internationell miljö. I rollen ingår följande arbetsuppgifter:

- Löpande bokföring 
- Förberedande bokslutsarbete
- Månatlig avstämning av balanskonton
- Kund- och leverantörsreskontra
- In- och utbetalningar
- Fakturering
- Administrativa uppgifter

Detta är en konsultanställnig initialt men för rätt person är ambitionen att bli anställd hos kunden längre fram.


Vem söker vi?
Vi ser att du är minst utbildad gymnasieekonom med arbetslivserfarenhet alternativt att du läst en YH- eller universitetsutbildning inom ekonomi. Det viktigaste är att du verkligen tycker om att arbeta med ekonomi samt är prestigelös och engagerad i ditt arbete. Vi tror att du har goda kunskaper i Officepaketet och är en riktig fena på Excel. Har du dessutom erfarenhet av Navision är detta ett stort plus men inget krav.

 

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll på ett expansivt företag beläget i Göteborg. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kunden. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

 

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Julia Järvholm

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 april . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren ekonomiassistent till långsiktigt uppdrag