Jurek

Erfaren ekonomiassistent till byggkoncern i Solna

Arbetsbeskrivning

Vi söker ny en erfaren ekonomiassistent som kommer ansvara för hela kund- och leverantörsreskontra processen. Du kommer även jobba med avstämningar, löpande bokföring, moms- och skattedeklarationer samt ha mycket kontakt mot övriga organisationen. I din roll som ekonomiassistent kommer du få stort ansvar för att flödet sker på ett korrekt sätt och att stötta övriga organisationen vid frågor rörande kund- och leverantörsreskontra. Du rapporterar till bolagets CFO.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Kund- och leverantörsreskontra

• Löpande bokföring

• Avstämningar och förberedelser vid bokslut

• Moms- och skattedeklarationer

• Projektredovisning

• Stötta övriga ekonomifunktionen

 

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen senior ekonomiassistent har du gedigen erfarenhet från rollen som ekonom och du är självständig i det dagliga reskontra arbetet. Vi ser det som meriterande om du har jobbat inom byggbranschen eller likvärdigt. Vi kommer även se det som meriterande om du har erfarenhet av projektredovisning. Kunden jobbar idag i Hogia, Fortnox och till viss del även i Palette.

 

Som person trivs du med att ansvara för hela processen och du är noggrann, strukturerad och prestigelös. Vidare är du serviceinriktad och trivs med att hjälpa till med adhoc uppgifter. 

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa till slutet av januari 2022. Kunden har sin verksamhet belägen i Solna Strand och har nu återgått till att vara på kontoret ca 4 dagar i veckan. Uppdraget är förlagt på heltid men med möjlighet till viss flex. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi

 

Område: Solna

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 24 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Erfaren ekonomiassistent till byggkoncern i Solna