Jurek Bemanning

Erfaren Ekonomiassistent till bolag i Vårby

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Till vår kund i Vårby söker vi nu en erfaren ekonomiassistent som kan arbeta självständigt med löpande redovisning, avstämningar, uppföljning och månadsrapportering. Utöver detta kommer du att hantera frågor rörande, moms, skatt samt lagerredovisning. Uppdraget startar omgående och bekränas pågå i minst 6 månader. Du kommer att tillhöra ett trevligt och lättsamt ekonomiteam om 4 personer. För rätt person finns goda chanser att få arbeta brett med ekonomi och lära sig nya arbetsuppgifter med tiden.

Vem är du?
Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Du känner dig trygg i rollen som ekonom och tycker om att arbeta med siffror. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska och tycker om att ha många kontaktytor såväl internt som externt. Som person är du service-minded, prestigelös, nyfiken och har förmåga att arbeta självständigt.

Du erbjuds
En roll som ekonomiassistent hos ett stort bolag i Vårby. Uppdraget omfattar heltid med start i oktober och minst 6 månader med möjlighet till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning

Denna roll är för dig som är flexibel, har ett stort driv och som tycker om att arbeta självständigt i din roll men ändå nära dina med kollegor. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Frida Gylner på frida.gylner@jurek.se.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Frida Gylner
0766012474

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 8 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren Ekonomiassistent till bolag i Vårby