Jurek Bemanning

Erfaren ekonomiassistent till Alphabet Fleet Services, BMW Group

Vill du vara en del av Europas mest expansiva billeasingföretag, Alphabet Fleet Services? Alphabet Fleet Services, en del av BMW Group, söker nu en Fleet Accounter till Account Receivables-teamet i Sverige!

Du kommer att vara en del av ett roligt, opretentiöst och högpresterande lag, där du erbjuds en arbetsplats med ett starkt varumärke och en intressant och krävande roll i ett internationellt företag. Vi ställer stora krav men erbjuder också mycket i gengäld. Tillsammans bidrar du till att skapa en premiumupplevelse till våra kunder. Teamet jobbar effektivt och utför bedömningarna med kundens bästa i fokus. Arbetsuppgifterna överlappar varandra och erbjuder en rolig och omväxlande miljö.

Så, brinner du för redovisning och finans liksom för kundrelationer och bilar? Då kan detta vara rollen för dig! Ta chansen att bli en del av vårt team.

Arbetsuppgifter

Som Fleet Accounter kommer du att ha det dagliga ansvaret för kundreskontran inom Alphabet Sweden och tillhöra ett härligt team om 2-3 personer. Du ansvarar självständigt för hela processen från ax till limpa, vilket innebär att hantera faktureringen, betalningar, avstämningar, påminnelsehantering och rapportering. Fokusområde kommer bland annat vara att följa upp och hantera betalningar och fakturor, där ditt sinne för detaljer och siffror kommer väl till pass. Du kommer även vara delaktig i arbetet med att effektivisera processen inom kundreskontra och se till att kvalitén på såväl intern som extern service håller hög nivå. Rapportering sker till Alphabets Nordiska chef för Operations.

Vem är du?

Vi söker dig med 2-3 års erfarenhet av likande arbetsuppgifter inom kundreskontra från ett större företag eller med liknande, komplexa flöden. Du har troligtvis en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har du erfarenhet från den finansiella sektorn är det meriterande. Vidare talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska. Du är van vid att hantera olika system, framförallt Excel, och du har ett gott öga för detaljer och ett sinne för siffror.

Då det är högt tempo och stora volymer av kundfordringar att hantera i rollen som Fleet Accounter, lägger vi stor vikt vid din kunskap och förståelse för reskontrahantering och redovisningsprinciper. Du ska på ett pedagogiskt och smidigt sätt ha lätt för att kommunicera kring fakturor och kostnader, såväl internt som externt. Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, där vi ser att det är viktigt att du är flexibel, prestigelös och van vid att arbeta i ett högt tempo. Vi ösnkar även att du är pålitlig, ansvarstagande, strukturerad och organiserad. Du har en positiv inställning till arbetet och du uppskattar daglig kontakt med såväl kunder som kollegor, där din passion för att leverera hög kvalitet och service lyser igenom i allt du gör.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag/vikariat under ett års tid, vilket innebär att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos Alphabet, som är en del av BMW Group. Uppdraget är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse och du sitter i moderna lokaler i Sollentuna, Silverdal.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Paus på mail: sophie.paus@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område:
Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Sophie Paus

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 8 mars . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 8 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren ekonomiassistent till Alphabet Fleet Services, BMW Group