Jurek Bemanning

Erfaren Controller till myndighet

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en erfaren controller till en myndighet i centrala Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start i mitten av augusti och pågår fram till mitten av december, med möjlighet till förlängning.

Som controller kommer du att göra ekonomiska analyser av organisationer och rapportera. Du kommer även att analysera räkenskapsinformation från årsredovisningar samt resultat- och balansrapporter, budgetar och annan ekonomisk information.

Vem är du?

Vi söker dig som har ekonomisk högskoleexamen och några års erfarenhet av ekonomisk analys av företag och koncerner. Du är van vid att tolka information i årsredovisningar, använda ekonomiska nyckeltal och förmedla analyser och slutsatser. Det är även viktigt att du har goda kunskaper i Microsoft Excel. Du behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Som person är du självgående, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du har även god förmåga att skapa struktur och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start i mitten av augusti och pågår fram till mitten av december, med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig My Bergdahl via mail: my.bergdahl@jurek.se

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren Controller till myndighet