Jurek

Erfaren Business Controller sökes för långt uppdrag i norrort

Arbetsbeskrivning

En framstående aktör inom bostadsutveckling söker för närvarande en erfaren och engagerad Business Controller för att stärka och stödja verksamheten. I rollen som Business Controller kommer du att agera som den viktiga länken mellan verksamheten och ekonomiavdelningen, där du spelar en nyckelroll i att kombinera serviceinriktad support. Du kommer rapportera till Head of Controll och ingå i ett team på 8 personer.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Ekonomistöd mot verksamheten

• Analys och uppföljning av projekt

• Äga budget- och prognosprocessen

• Rapportering

• Vara delaktig i diverse olika effektiviseringsprojekt

• Ad hoc

 

Vem är du?

Du har en lång och gedigen bakgrund från rollen som business eller projekt controller och med fördel från bygg- och/eller fastighetsbranschen. Vi ser att du är van att jobba i olika affärssystem och vi kommer se det som meriterande om du tidigare jobbat i Mercur. Som person är du organiserad, ansvarstagande och är van att kommunicera med icke ekonomer. Vidare är du analytisk, självgående och har ett stort mått av självledarskap då rollen kräver ett stort eget driv. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa i ca 18 månader. Kunde har sina lokaler i centrala Sundbyberg och arbetet är förlagt på heltid. Arbetet är förlagt på kontoret och under bokslutsperioder kommer man kunna jobba på distans, övrig tid är på kontoret. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Sundbyberg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sundbyberg . Publicerat : 20 november

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Erfaren Business Controller sökes för långt uppdrag i norrort