Jurek

Erfaren arbetsrättsexpert/förhandlare till Svensk Handel

Är du en driven och serviceinriktad person som brinner för arbetsrätt? Och vill du jobba mot en bransch med puls i? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som arbetsrättsexpert/förhandlare till Svensk Handel i Stockholm.

 

Svensk Handel är bransch- och arbetsgivarorganisationen för små och stora företag inom parti-, detalj- och e-handeln. På våra drygt 9 000 medlemsföretag arbetar sammanlagt 250 000 människor. Vår främsta uppgift är att påverka och förbättra villkoren för handelns företag för att på så sätt bidra till att stärka handeln och öka medlemsföretagens lönsamhet. Vi är en del av Svenskt Näringsliv.

 

 

Arbetsbeskrivning:

I rollen som arbetsrättsexpert/förhandlare hos oss kommer din främsta uppgift vara att ge våra medlemsföretag arbetsrättslig rådgivning och stöd i kollektivavtalsfrågor. Du kommer att förbereda och genomföra lokala och centrala förhandlingar, leda utbildningar och seminarier samt ta fram rådgivningsmaterial och texter till vår digitala Arbetsgivarguide. Du kommer att vara kontaktperson och arbeta särskilt nära några av våra större medlemsföretag. Rollen kan även komma att innebära medverkan i kollektivavtalsförhandlingar och med det omkringliggande arbetsuppgifter. Detta är en roll där du kommer att få stort ansvar från start, något vi tror att du trivs med.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med en juristexamen eller annan relevant högskoleutbildning och med flera års erfarenhet av att ge råd och förhandla inom arbetsrättens område. Du kan exempelvis ha erfarenhet av att ha arbetat på ett arbetsgivarförbund, en advokatbyrå, ett företag eller annan organisation.

 

För att du ska trivas i rollen krävs det att du är trygg i rådgivarrollen, inger förtroende och besitter hög integritet. Du trivs med att arbeta självständigt, är noggrann, lösningsorienterad och ansvarstagande samt har en mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi är övertygade om att du har ett stort engagemang för arbetsrätten, arbetslivet och företagandet i stort.

 

Vårt arbete utförs till viss del på engelska och det är därför meriterande om du behärskar engelska obehindrat både i tal och i skrift. Då resor i tjänsten kan förekomma ser vi gärna även att du har körkort.

 

 

Vi erbjuder:

På Svensk Handel erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en stimulerande och utvecklande miljö, med frihet under ansvar. Vi arbetar aktivt med intern kompetensutveckling och möjlighet till att anpassa roller efter individuella önskemål och förutsättningar. Vi är stolta över att ha en arbetsplats full av trevliga, kunniga och engagerade kollegor.

 

Vi tillämpar kollektivavtalsvillkor, erbjuder generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och semesterbostäder i Sverige och utomlands.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor centralt i Stockholm. Du kommer att ingå i enhet Mitt som idag består av 11 arbetsrättsexperter/förhandlare och två assistenter/avtalshandläggare.

 

 

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Svensk Handel med Jurek Rekrytering och Bemanning. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se Vänligen notera att urval sker löpande och att vi inte tar emot ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på matilda.karlsson@jurek.se alt 0736905018.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Verksamheten:

För vidare information om Svensk Handel se www.svenskhandel.se

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 april

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Erfaren arbetsrättsexpert/förhandlare till Svensk Handel