Jurek Bemanning

Erfaren administratör till samhällsnyttigt företag

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu en administratör för ett uppdrag med start omgående, som förväntas pågå 6 månader med chans till förlängning. I rollen kommer du att ha det övergripande ansvaret för kontoret med ett 10-tal medarbetare och underlätta samt möjliggöra den dagliga driften. Du kommer även att stötta administrativt med bland annat dokumenthantering samt koordinera och planera kontorets möten.

Du kommer att vara den naturliga kontaktpunkten för leverantörer och övriga samarbetspartners samt säkerställa att gemensamma utrymmen är representativa och att kontorsmaterial finns på plats.


Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll där du både haft ett kontorsansvar samt arbetat mycket administrativt. För att lyckas i rollen krävs att du är serviceinriktad och trygg i dig själv. VI tror att du har en hög integritet och stark administrativ förmåga. Du är ansvarstagande och prestigelös – samt har en positiv inställning!

Rollen kräver goda kunskaper i Office-paketet, med särskilt fokus på Word och Excel samt att du är tekniskt lagd – och kan hjälpa till med mindre IT-frågor. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift.


Du erbjuds

En bred och rolig roll på ett samhällsnyttigt företag med miljön i fokus. Kunden sitter i ljusa lokaler nära Stockholm City. Tjänsten förväntas tillsättas omgående och pågå i initialt 6 månader, med chans till förlängning.

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar ute hos kund. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på 
angeliqa.haapanen@jurek.se

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Om bolaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: Kontorsassistent, Office Manager, Service, Administration, Office Assistant, Kontorsansvarig, Assistant, Office Coordinator, Koordinator, Administratör, Projektadministratör, Projektkoordinator, Back Office, Support, Samordnare, Administrative support.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.seAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 oktober

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren administratör till samhällsnyttigt företag