Jurek Bemanning

Erfaren administratör till internationellt bolag

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten innebär att stötta GTC-teamet i deras dagliga arbete genom att stötta dem i deras administrativa uppgifter. Positionen ställer krav på att kunna hantera en stor mängd information och att på kort tid kunna fatta beslut. I början av uppdraget kommer ett stort fokus ligga på att strukturera upp ett elektroniskt arkiv, vars mål är att effektivisera det administrativa arbetet framöver. För detta krävs goda kunskaper i SAP, goda kommunikationskunskaper, samt ett intresse för struktur.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Söka efter historik på order/skeppningar i SAP
• Administrera order i SAP
• Strukturera upp elektroniskt arkiv för div. dokument rörande order/skeppningar
• Arkivering samt dokumenthantering i elektroniskt arkiv, SAP m.fl. system

Vem är du
Vi söker dig som tidigare arbetat med administration och har tidigare erfarenheter i SAP.

Det är inget krav med kunskap av export och import men vi ser detta som mycket meriterande. Vi ser att du har mycket goda kunskaper i affärssystemet SAP.

Då vi jobbar i en organisation som ständigt förändras ser vi gärna att du är flexibel och lätt för att lära dig nya processer samt olika administrativa system. Som person ser vi att du är noggrann och organiserad samtidigt som du har en förmåga att arbeta effektivt och tar egna initiativ. Vidare har du skinn på näsan och gillar att arbeta med många kontaktytor och trivs att arbeta i ett högt tempo.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar ute hos kund som sitter i Täby. Detta är ett uppdrag med start omgående, 6 månader framåt med chans till förlängning. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se
. Ansök på www.jurek.se

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Täby
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 november

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren administratör till internationellt bolag