Jurek Bemanning

Erfaren administratör inom export

Om företaget?
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Arbetsbeskrivning?
Vi söker för vår kunds räkning en administratör som är en fena på SAP till deras GTC avdelning som hanterar export och import. I denna tjänst kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för att förhantera och sköta administrationen bolagets export.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Frisläppa order
• Släppa order för skeppning
• Se över att samtliga licenser finns på plats
• Ansvara för att samtliga dokument är uppdaterade och finns på plats

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare arbetat med administration, gärna som orderadministratör eller liknande och har hanterat förflyttning av gods innanför och utanför Sverige. Det är inget krav med kunskap av export och import men vi ser detta som mycket meriterande. Vi ser att du har mycket goda kunskaper i affärssystemet SAP.

Som person ser vi att du är noggrann och organiserad samtidigt som du har en förmåga att arbeta effektivt. Vidare har du skinn på näsan och gillar att arbeta med många kontaktytor och trivs att arbeta i ett högt tempo.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar ute hos kund som sitter i Täby. Detta är ett uppdrag med start omgående, 3 månader framåt med chans till förlängning. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på
evelina.thimper@jurek.se.

 

Ansök på www.jurek.se

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Område:
Täby
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Evelina Thimper

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 12 december . Arbetsort : Täby

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren administratör inom export