Jurek

Enhetschef mark o exploatering till samhällsutvecklingskontoret

Vill du vara med och leda mark- och exploateringsteamet och dess medarbetare mot fortsatt utveckling? Är du en person som motiveras av utmaningar och vill vara med på en förändringsresa? Hos oss på Täby får du möjlighet att med din erfarenhet och ditt nytänkande få vara med och utforma framtidens Täby!

 

 

Om Täby kommun

Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

 

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef inom mark och exploatering har du en viktig roll för utvecklingen av Täby kommun. Täby kommun befinner sig i en utvecklingsfas inom stadsbyggnad och har flera stora pågående projekt, exempelvis Täby park och Roslags-Näsby. Du ansvarar för enhetens resurs- och verksamhetsplanering samt stöttar och leder gruppen om 10–15 medarbetare, vilka samtliga innehar hög expertkompetens inom sina respektive områden.

 

Du kommer att ha en central roll i framtagandet och genomförandet av detaljplaner med förhandlingar och avtal kopplade till stadsbyggnadsprojekt. Enheten företräder också kommunen som markägare och hanterar frågor om köp, försäljning och upplåtelse av kommunens mark. Arbetet drivs i nära samarbete med andra kommunala verksamhetsområden/bolag, företag, föreningar, statliga myndigheter, m fl.

 

I rollen som enhetschef för mark och exploatering rapporterar du till avdelningschefen på plan- och exploateringsavdelningen som tillhör samhällsutvecklingskonstoret i Täby kommun.

 

 

Vem är du?

Du är trygg i ditt ledarskap, du är tydlig och prestigelös. Vidare är du van att hantera snabba puckar och är duktig på att skapa bra relationer. Du gillar att arbeta med strategiska frågor, har god förmåga att strukturera och prioritera samtidigt som du är pragmatisk när så behövs. Du är kommunikativ samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du har en vilja och förmåga att driva en högkvalitativ verksamhet som genomgår en förändring och därmed ha som mål att leverera kvalitetssäkert.

 

 

Kvalifikationer

• Civilingenjörsexamen inom lantmäteri/samhällsbyggnad eller motsvarande teknisk inriktad högskoleutbildning.

• Gedigen erfarenhet av stadsbyggnadsfrågor med fokus på mark och exploatering.

• Goda kunskaper i såväl stadsbyggnadsprocessen som mark- och fastighetsjuridik samt förhandlingsvana.

• Erfarenhet av personal- och budgetansvar.

• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

• Tidigare erfarenhet från politiskt styrd organisation.

• Goda kunskaper i plan- och genomförandefrågor och projektarbete.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Täby kommun med Jurek Rekrytering & Bemanning AB. Sista ansökningsdag är 2021-06-07. Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag! Detta är en tillsvidareanställning med tillsättning enligt överenskommelse. Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Hasslev Billing på 0733 41 41 98 eller via mail: cecilia.hasslev.billing@jurek.se Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev varför du behöver ansöka via nedan länk.

 

Fackliga representanter

Elisabeth Rosenberg, Saco, 08-55 55 9702

Linda-Marie Palm, Vision, 08-55 55 9874

På taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun

 

Område: Täby

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 3 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Enhetschef mark o exploatering till samhällsutvecklingskontoret