Jurek

Engagerad redovisningsekonom till uppdrag i Norrort

Är du en engagerad och erfaren redovisningsekonom med ett helhetsperspektiv? Älskar du siffror såväl som lönearbete, är strukturerad och en teamplayer? Då kan vi ha tjänsten för dig!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsekonom kommer du att driva det löpande och operativa redovisningsarbetet från ax till limpa. Du kommer vara delaktig i bokslutsarbete och enklare koncernredovisning. Du kommer tillhöra ett härligt team på totalt fyra personer och rapporterar direkt till ekonomichefen. Som redovisningsekonom kommer du stötta ekonomiassistenterna och se över det dagliga arbetet med den löpande redovisningen.

 

Tjänsten är placerad i rymliga lokaler. Affärssystemet som används är SAP.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Löpande redovisning

• Hantering av moms och skatt

• Enklare koncernredovisning

• Avstämningar och uppföljning

• Bokslutsarbete

• Delaktig vid upprättande av årsbokslut

• Löner, erfarenhet från AGDA PS är meriterande

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi med minst fyra års erfarenhet inom redovisning som redovisningskonsult eller redovisningsekonom, gärna på mindre bolag för att ha en förståelse för helheten. Vidare har du även god vana av att lönearbete och kan självständigt hantera lönekörningen för bolagets anställda. Har du erfarenhet av producerade bolag ses det som ett plus.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du har god systemvana och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Du ett har ett flexibelt förhållningsätt och gillar att arbeta i en familjär miljö med entreprenöriell anda.

 

 

Du erbjuds

En bred tjänst som redovisningsekonom med ett helhetsperspektiv där du får möjlighet att bidra med dina kunskaper och erfarenheter inom redovisning.

 

Tjänsten omfattar heltid med start i början på juni och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper minst 6 månader med chans till förlängning. Tjänsten är placerad i rymliga lokaler.

 

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall på sophie.hersvall@jurek.se.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Engagerad redovisningsekonom till uppdrag i Norrort