Jurek

Engagerad redovisningsekonom till kommunikationsbyrån BCW

Är du en ansvarsfull, noggrann och lösningsorienterad ekonom? 

Vill du arbeta på Sveriges snällaste och skickligaste kommunikationsbyrå?

 

Nu söker BCW (Burson Cohn & Wolfe) en redovisningsekonom till ekonomiteamet på vårt Sverigekontor på Drottninggatan, mitt i centrala Stockholm.

 

Här (och i den virtuella världen) sitter cirka 40 medarbetare; från kontors- och ekonomiansvariga till kommunikationsexperter inom allt från PR, reklam och integrerad kommunikation till public affairs och corporate communications.

 

 

Arbetsbeskrivning:

På BCW blir du en viktig del av det svenska ekonomiteamet. Du kommer att arbeta nära ihop med bolagets ekonomiansvarige, där du ingår i ett nordiskt finance-team om 6 personer. Ditt primära fokus och ansvar kommer vara på Sverige.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

• Leverantörsreskontra

• Löpande redovisning

• Bistå i projektupplägg och övrigt kring kundreskontra

• Avstämningar

• Bistå i olika former av enklare rapportering

• Uppföljningar

• Övrig administration

 

Du kommer arbeta i Maconomy och rapporterar direkt till CFO.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med några års arbetserfarenhet inom ekonomi och som arbetat med hela flödet för leverantörsreskontra. Kanske kommer du från en roll som redovisningsekonom, junior controller eller ekonomiansvarig på mindre bolag och vill ta nästa steg för att utvecklas inom exempelvis koncernrapportering. En fördel om du har arbetat med projektredovisning på antingen leverantör- eller kundreskontra.

 

Vidare ser vi att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning och har erfarenhet av större ekonomisystem. Har du erfarenhet av SOX ses det som meriterande.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är noggrann och har förmåga att se helheten. Du trivs i ett högt tempo och är trygg i din yrkesroll. För att lyckas i rollen ser vi vidare att du är orädd, diplomatisk och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ för att driva processen framåt.

 

 

Du erbjuds

På BCW blir du en del av ett engagerat team i en dynamisk och kreativ organisation med kontor i trevliga lokaler med utsikt över Stockholms innerstad.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sophie Hersvall på sophie.hersvall@jurek.se

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten:

Burson Cohn & Wolfe (BCW) är en av världens största globala kommunikationsbyråer med ett fullservice-erbjudande. Byrån kombinerar expertis inom digital och integrerad kommunikation med djup kunskap inom public affairs och corporate communications. Bolaget har 40 anställda i Sverige, och arbetar med en bred kundlista inom sektorerna konsument, hälsa och teknik. Bland kunderna på den svenska marknaden finns bland annat Amazon, BMW, Carlsberg, Trygg Hansa, TikTok och Marabou.

 

Sökord: Redovisningsekonom, leverantörsreskontra, junior controller, ekonomiansvarig, accountant, junior accountant, accounting clerk, accounts payable

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Engagerad redovisningsekonom till kommunikationsbyrån BCW