Jurek Bemanning

Engagerad receptionist till företag i Nacka

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en receptionist på heltid till vår kund i Nacka. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som kommer löpa på under våren med chans till förlängning alternativt överrekrytering till kund därefter.

Tjänsten som receptionist hos vår kund är bred, varierande och fartfylld. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Ta emot inkommande samtal
- Ta emot besökare
- Säkerställa att receptionen och tillhörande lounge alltid ser trevlig och välkomnande ut
- Ta emot leveranser och ansvara för posthantering och bud
- Sköta konferensbokningar
- Beställa kontorsmaterial, blommor, kontorsinredning m.m.
- Assistera andra avdelningar med diverse administrativa arbetsuppgifter

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten som receptionist hos vår kund är du serviceminded ut i fingerspetsarna. Att hjälpa till är en grundinställning hos dig och du är prestigelös, ansvarsfull och stresstålig. Du tar ofta egna initiativ och har "skinn på näsan". I receptionen är ni två medarbetare som tillsammans ger förstklassig service både internt och externt. Vi söker dig som har erfarenhet av service sedan tidigare. Det är meriterande med erfarenhet av en liknande tjänst sedan tidigare.

Du erbjuds
En varierande och ansvarsfull roll i en stor nordisk organisation med knappt 1000 medarbetare. Kunden sitter i härliga lokaler i Nacka med goda pendlingsförbindelser. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund.

Arbetstider: 8-17, måndag-fredag
Start: Omgående
Sista ansökningsdag: Vi intervjuar löpande till denna tjänst varpå du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida 
www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område:
Nacka
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Engagerad receptionist till företag i Nacka