Jurek

Engagerad pensionsadministratör till Aon

Har du erfarenhet av att arbeta med liv- och pensionslösningar och vill ta nästa steg i din karriär inom en global organisation?

Vi på Aon söker nu en senior administratör till Health & Benifits. 

I rollen kommer du arbeta inom Health & Benefits som arbetar med tjänstepensionslösningar samt närliggande försäkringslösningar till våra företagskunder.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som senior administratör hos oss på Aon har du övergripande ansvar att ge service och administrativ support mot våra kunder samt kollegor internt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

 

• Sätta upp administrativa processer mellan Aon och våra kundföretag

• Löpande administration gällande bland annat personal- och löneändringar hos kundföretagen

• Administrera flyttblanketter

• Delta på kundmöten tillsammans med våra konsulter

• Uppdatera våra system för globala kunder/försäkringssystem

• Kundbeställda utredningar samt övrig administrativ support

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från en administrativ tjänst inom pension- och försäkringsbranschen, där du arbetat administrativt med tjänstepensioner. Dina erfarenheter kommer från en roll hos någon av våra branschkollegor som försäkringsförmedlare.

 

Aon är ett internationellt bolag där du dagligen har kontakt med kollegor och kunder både på svenska och engelska, varför det är av vikt att du har en god kommunikationsförmåga på båda språken.

 

Som person är du ordningsam och strukturerad, du finner det viktigt med kvalitet i ditt arbete. Du har ett eget driv och kan självständigt planera ditt arbete, samtidigt som du är hjälpsam, lojal mot ditt team och har en god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen arbetar du med en hög professionell nivå och god service gentemot kunder såväl som interna kollegor ligger naturligt för dig.

 

Våra värderingar bygger på teamwork, entreprenörskap och affärsmässighet och det är viktigt att du delar vår kundfokuserade företagskultur.

 

 

Vi erbjuder

På Aon arbetar vi i team där respektive teammedlem tillför kunskap inom sitt kompetensområde, för att på bästa sätt möta kundernas förväntningar och behov. Vi har ett unikt globalt nätverk med erfarna specialister inom försäkringsområdet.

 

Vi på Aon tar hand om och satsar på vår personal, exempelvis arbetar vi ständigt med utbildning och utveckling tillsammans. Hos oss får du möjligheten till att bredda dina kunskaper inom pensionslösningar och får möjlighet att skapa ett internationellt nätverk, då du har kontakt med dina kollegor runt om i världen.

 

I denna roll kommer du arbeta i teamet Health & Benefits tillsammans med 13 kollegor och vara placerad på vårt kontor på Vallhallavägen i centrala Stockholm.

 

 

Din ansökan

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 

Skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida 

 

Om Aon

Aon är en ledande internationell konsult- och försäkringsförmedlare inom försäkring, risk management och HR. Våra uppdragsgivare är stora företag med höga krav på proaktivitet, kompetens och engagemang inom risk- och sakförsäkringsfrågor. För att leverera våra tjänster krävs kompetenta medarbetare med stort intresse för riskhanteringsfrågor och internationell affärsverksamhet.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Engagerad pensionsadministratör till Aon