Jurek

Engagerad och rutinerad HR-chef till snabbväxande ApoEx

Vill du vara en del av ett branschledande företag med syftet att förbättra för vården? Drivs du av att befinna dig i en snabbföränderlig miljö där du får stort utrymme att påverka? Då tror vi att du kommer att trivas i rollen som ApoEx nya HR-chef!

Om ApoEx
ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra för vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner för vårdstödjande tjänster samt försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. ApoEx har sitt huvudkontor i Stockholm och omsatte ca 5 miljarder kronor 2019 och har drygt 400 anställda. Huvudägarna till ApoEx är Axel Johnson-koncernens investeringsbolag Novax samt de två grundarna och bröderna Jens och John Patrick Berlips.


Rollen
Som HR-chef ansvarar du för att driva, samordna och utveckla samtliga områden inom HR, du blir en nyckelspelare på ApoEx fortsatta tillväxtresa. Tillsammans med ditt HR-team implementerar och levererar ni både det operativa och strategiska HR-arbetet, så att det långsiktigt stödjer ApoEx affärsmål och kultur. Strategiska initiativ och projekt under 2020 kommer att innebära att fortsätta utveckla ApoAcademy - Chefs- och ledarutveckling, kompetensförsörjning och internkommunikation. Utöver HR-teamet ingår Lön och Office Management i din organisation. Du rapporterar direkt till VD och är medlem i ledningsgruppen.


Ansvarsområden
• Leda och utveckla ditt team
• Ledarskapsutveckling, chefsstöd och coaching
• Stödja och utveckla arbetet kring företagskultur och värderingar
• Arbetsmiljö- och friskvård
• Arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar samt verksamhetsövergång
• Kompetensförsörjning och organisationsutveckling
• Driva Employer Branding-arbetet
• Ersättnings- och kompensationsfrågor, förmåner, pensioner och försäkringar
• Löneprocessen
• Internkommunikation


Din personlighet
ApoEx genomgår en fantastiskt fin tillväxtresa där HR spelar en avgörande roll i att ytterligare stärka organisationen och kulturen. Du är driven, handlingskraftig och bra på att bygga relationer. Att vara i förändring motiverar dig och du har förmågan och personligheten att skapa trygghet. Som person är du pragmatisk, tydlig och resultatfokuserad med intresse för utveckling kombinerat med en hög integritet och mod. Du är bra på att strukturera och se helhet. Av vikt är också att du är tydlig och saklig med en god självkänsla och prestigelöshet. Andra ord som beskriver dig är relationsbyggare, kommunikatör, problemlösare och förändringsagent.


Din bakgrund
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av kvalificerat HR-arbete med en relevant akademisk examen. Du är trygg i din kompetens och ditt ledarskap och duktig på att prioritera det som skapar värde för verksamheten. Du har dokumenterad erfarenhet av att driva förändringsarbete. Har du dessutom med dig kombinationen av att ha jobbat i tillväxtbolag och erfarenhet från läkemedelsbranschen är det meriterande. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda.


Söka tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.  Har du frågor kring rollen kontakta ylva.ottosson@jurek.se tfn: 073 3914108.
 
Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 mars

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Engagerad och rutinerad HR-chef till snabbväxande ApoEx