Jurek Bemanning

Engagerad och prestigelös Redovisningsekonom till Cancerfonden

Vill du vara en del av ett engagerat, varmt och nytänkande team som tillsammans jobbar mot en gemensam vision - att besegra cancer?


Cancerfondens vision är att besegra cancer. Målet är att fler ska överleva och färre ska drabbas av cancer. För att komma närmare visionen arbetar Cancerfonden med forskningsfinansiering, påverkansarbete och kunskapsspridning. Sedan Cancerfonden grundades 1951 har de delat ut närmare 11 miljarder kronor till svensk cancerforskning. På kontoret i centrala Stockholm arbetar ett 70-tal medarbetare och man söker nu en redovisningsekonom.Om tjänsten

Cancerfonden söker nu en prestigelös och handlingskraftig Redovisningsekonom till deras kontor i centrala Stockholm. Rollen innebär brett och varierande ekonomiarbete och du rapporterar till Enhetschef redovisning. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Löpande redovisning
  • Avstämningsarbete
  • Rapportering
  • Upprättande av bokslut
  • Moms- och skattedeklarationer


Vem vi söker?

Vi söker dig som är självständig i årsbokslut, med minst 4 års erfarenhet av brett ekonomiarbete. Har du erfarenhet från byrå och K3-bokslut så är det en stor fördel. Du sammanställer med enkelhet data i Excel och ser det som ett av dina främsta arbetsverktyg.


Vidare tror vi att du är den som först upptäcker flaskhalsar i processer och drivs av proaktivitet och förbättringsarbete. Du trivs i en målstyrd arbetsmiljö, sträcker gärna ut en hjälpande hand till kollegor och bidrar till en positiv stämning i teamet.Att arbeta på Cancerfonden

På Cancerfonden visar vi respekt och förtroende för varandra. Vi är engagerade, nytänkande och tar tillsammans ansvar för att snabbare nå vår vision - att besegra cancer. Cancerfonden erbjuder träningsmöjligheter på arbetstid, möjligheten till promenadmöten, förmånliga friskvårdserbjudanden och kunskapshöjande aktiviteter inom kost och hälsa. Cancerfonden värderar en balans mellan arbete och fritid och tillämpar målstyrd arbetstid. Cancerfonden är en rökfri arbetsplats.


Tjänsten är en tillsvidareanställning (100 %) efter 6 månaders provanställning och med placering på Cancerfondens huvudkontor i Stockholm. Tillträde så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.


I den här rekryteringen samarbetar Cancerfonden med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström på tel. 073-745 06 46. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Emelie Baeckström
073-745 06 46

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Engagerad och prestigelös Redovisningsekonom till Cancerfonden