Jurek Bemanning

Engagerad lönekonsult till familjeägd byrå på Södermalm

Till vår kund, som är en familjeägd lönebyrå på Södermalm, söker vi nu en senior lönekonsult. Bolaget är beläget på Södermalm och präglas av en familjär och dynamisk arbetsmiljö. Du kommer arbeta tillsammans med engagerade kollegor där medarbetarnas mående är av största vikt.

Drivs du av förbättringsarbete och gillar att arbeta i en flexibel miljö är detta kanske en tjänst för dig!


Arbetsbeskrivning

Arbetet som lönekonsult innefattar självständigt arbete i hela löneprocessen för små till medelstora kunder. Du har eget ansvar och arbetar med både svenska som internationella kunder.

Tjänsten innefattar daglig kontakt med kunder där du kommer fungerar som kontaktperson beträffande förekommande lönerelaterade frågeställningar. Du kommer dagligen att arbeta i systemen Hogia Lön, Hogia PBM samt Flex HRM.


Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av självständigt lönearbete. Du har erfarenhet från löneoutsourcing och kan självständigt arbeta i hela processen, från ax till limpa. Har du dessutom en kvalificerad yrkesutbildning inom löneadministration är detta meriterande. Vidare har du erfarenhet av tidigare arbete i HogiaLön Plus.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser att du är en utåtriktad och social person som även drivs av förändring- och förbättringsarbete. Du är affärsmässig i ditt förhållningsätt och har en hög servicekänsla. Vidare är du noggrann och har ett gott ordningssinne och ser kvalitet som en självklarhet.
Då du kommer arbeta med internationella kunder är god kunskap i engelska ett krav.


Du erbjuds

Ett utvecklande och stimulerande arbete där du som person är med och utvecklar processer inom löneområdet. Kunden satsar långsiktig på personalen vilket genererar karriärmöjligheter för de anställda som önskar gå vidare från en konsultroll till en mer specialiserad roll, allt i takt med att bolaget växer. Du kommer att arbeta nära trevliga kollegor på ett kontor beläget på Södermalm. Detta är en tjänst på heltid och det är en rekrytering vilket betyder att du blir anställd direkt hos kunden.

I denna rekrytering samarbetar bolaget med Jurek rekrytering och bemanning och har du frågor gällande rollen kan du kontakta ansvarig rekryterare Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.
Vi går igenom ansökningarna och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.


Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se
Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 13 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 mars

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Engagerad lönekonsult till familjeägd byrå på Södermalm