Jurek Bemanning

Engagerad konsultchef

Är du en trygg och engagerad ledare? Trivs du i en roll där affärsmässighet och relationsskapande är två viktiga framgångsfaktorer? Vill du jobba på ett bolag som är i framkant när det gäller redovisningsexpertis samt digitalisering? Då kan du vara den vi söker!Arbetsuppgifter:

Som konsultchef har du personalansvar för dina medarbetare samtidigt som du driver dina egna kunduppdrag. Med inspiration och glädje leder du teamet mot uppsatta affärsmål samtidigt som du axlar en rådgivande roll för dina kunder. En viktig del i rollen är även att vara delaktig vid vidareutveckling av interna processer.Arbetsuppgifterna är enligt följande:

  • Upprättande och rapportering av månadsbokslut inklusive avstämningar
  • Årsbokslut, årsredovisningar samt inkomstdeklarationer
  • Planering av kunduppdrag internt inom gruppen samt bemanning av dessa
  • Personalansvar
  • Utveckling av personal genom kontinuerliga möten såsom one-to-one, utvecklingssamtal, medarbetarsamtal samt lönesamtal
  • Resultatuppföljning
  • Affärsutveckling av befintliga kunderVem är du?

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll med minst 1 - 3 års erfarenhet från att leda personal. Vidare har du högskole-, och/eller annan eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning med en arbetslivserfarenhet under minst 5 år som självständig redovisningskonsult. Du har god förmåga att uttrycka dig på såväl svenska som engelska i både tal och skrift samt har erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem, gärna i Visma Business.


Vi värderar dina personliga egenskaper högt. För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som brinner av möten med människor, motiveras av att få medarbetare att växa och utvecklas samt har förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du är lyhörd för kundernas behov och drivs av att ge bästa möjliga rådgivning. Självklart håller du deadlines! Några av dina främsta egenskaper är ditt engagemang, ditt genuina intresse för människor och din naturliga fallenhet för att organisera och planera. Vidare är du trygg, modig, flexibel och inspirerande.Du erbjuds:

Detta är en spännande möjlighet för dig med ledarerfarenhet, är mål- och kundfokuserad samt har en god förståelse för redovisningen. Du kommer leda ett engagerat team på 7 personer och rapporterar till Gerton Jönsson som är chef sedan 2014. Han har jobbat på Azets i över tio år och har en trygg, stabil och ödmjuk ledarskapsstil. När Gerton inte är på kontoret umgås han gärna med sin familj. Vi finner honom också ofta i löpspåret och på fotbollsarenan. Han ser fram emot att välkomna ytterligare en kollega till Azets.Om Azets:

Azets är en av de ledande leverantörerna inom redovisning- och lönetjänster i Norden. Kontoret är lokaliserat i helt nya och moderna lokaler mitt i centrala Malmö. Vi är 2500 anställda i Norden och har över 20 000 kunder. I Sverige finns vi i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. På kontoret i Malmö arbetar ca 40 anställda.


Vi värdesätter starkt vår kultur och som anställd har du tillgång till flexibla arbetstider, massage på kontoret och utbildningar via vår utbildningsakademi. Vi tror på att både ge trygghet i anställningen men även utmaningar för din framtida utveckling. Varmt välkommen till Azets i Malmö!Din ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Azets med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Bailey på telefonnummer 0707-91 39 80 alternativt via mail: mia.bailey@jurek.se.

Då urvalsprocessen sker löpande är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 


Område:

Malmö

Skåne län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Mia Bailey

040-6027642

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 23 april

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Engagerad konsultchef