Jurek Bemanning

Engagerad junior receptionist till företag i Nacka

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en receptionist på heltid till vår kund i Nacka. Detta är ett konsultuppdrag med start i mitten av januari och som löper tillsvidare. 

Tjänsten som receptionist hos vår kund är bred, varierande och fartfylld. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Ta emot inkommande samtal
- Ta emot besökare
- Säkerställa att receptionen och tillhörande lounge alltid ser trevlig och välkomnande ut
- Ta emot leveranser och ansvara för posthantering och bud
- Sköta konferensbokningar
- Beställa kontorsmaterial, blommor, kontorsinredning m.m.
- Assistera andra avdelningar med diverse administrativa arbetsuppgifter

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten som receptionist hos vår kund är du en serviceinriktad person som är flexibel och arbetsam. Att hjälpa till är en grundinställning hos dig och du är prestigelös, ansvarsfull och stresstålig. Du tar ofta egna initiativ och har skinn på näsan. I receptionen är ni två medarbetare som tillsammans ger förstklassig service både internt och externt. 

Du erbjuds
En varierande och ansvarsfull roll i en stor nordisk organisation med knappt 1000 medarbetare. Kunden sitter i härliga lokaler i Nacka med goda pendlingsförbindelser. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund.

Vi intervjuar löpande till denna tjänst och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område:
Nacka
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

Sista ansökningsdag : 22 februari . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 21 december

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Engagerad junior receptionist till företag i Nacka