Jurek Bemanning

Engagerad HR Manager till Instabox

Vill du arbeta i ett företag med stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som präglas av engagemang, högt i tak, affärsfokus och omtanke om kollegor? Drivs du av möjligheten att få vara med och bygga upp något från grunden och sätta din prägel på hur HR-arbetet ska bedrivas? Vill du vara med och bidra till Instabox fortsatta tillväxt och framgång? Då har du din möjlighet här!
Instabox fortsätter expandera och söker just nu en HR Manager. Är det dig vi söker?


Vårt erbjudande

Här erbjuds du en plats hos ett snabbväxande och entreprenöriellt bolag där du kommer kunna göra stor skillnad. Du kommer få vara med på en fortsatt tillväxtresa och för rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter på sikt. Motiveras du av att arbeta i ett högt tempo hos ett bolag med korta beslutsvägar, så kommer du garanterat trivas här. Instabox sitter i nya fräscha lokaler centralt vid Medborgarplatsen.


Rollen

I rollen som HR Manager kommer du ha det övergripande ansvaret för alla HR-relaterade frågor hos Instabox. Du kommer att få vara med och bygga upp HR-funktionen från grunden och du arbetar tätt tillsammans med Talent Acquisition, som idag består av två personer. Rollen kommer vara utmanande och bred, där du arbetar med alltifrån lönekartläggning och lönerevision till employer branding. Du förväntas självständigt uppmärksamma, initiera och driva relevanta projekt inom området.

Du kommer exempelvis arbeta med
• Arbetsmiljöfrågor
• Internkommunikation
• Arbetsrättsliga frågor
• Löpande chefsstöd
• Och mycket annat!
Du har personalansvar för tre medarbetare och rapporterar till VD.


Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har flerårig erfarenhet av brett HR-arbete, förslagsvis från roller så som HR Business Partner alternativt HR Manager. Du är bred i din HR-kompetens och har goda kunskaper inom arbetsrätt. I grunden har du sannolikt en examen från PAO-programmet eller motsvarande. Har du dessutom arbetat hos ett startup bolag eller ett bolag som kännetecknas av snabb tillväxt ser vi det som meriterande.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Vi söker dig som motiveras av att arbeta i ett högt tempo i en affärsinriktad HR Manager roll hos ett bolag som är i stark tillväxt. Det som kännetecknar dig är din kommunikativa förmåga och din kapacitet som gör att du får saker att hända. Du blir ofta beskriven som engagerad, målinriktad, orädd och självständig.

I denna rekrytering samarbetar Instabox med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se. Urval och intervjuer görs löpnade varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan redan idag!


Om verksamheten

Instabox är en tech-startup som förändrar logistikbranschen. Vi tycker att det ska vara enkelt att handla på nätet och erbjuder våra kunder en snabb och smidig frakttjänst- allt för att underlätta i vardagen. Våra +300 skåp finns på ett femtiotal orter runt om i Sverige som gör det möjligt för våra konsumenter att hämta ut sina order från skåpen samma dag. Idag har vi ett aktivt samarbete med flera välkända e-handlare där vi är länken till en god fraktupplevelse. Sedan starten 2015 har vi expanderat explosionsartat och vi är just nu över 140 medarbetare som tillsammans revolutionerar en hel bransch!

Att arbeta hos Instabox betyder att du är med och utvecklar en ny tjänst för våra kunder. Om du vill ha möjlighet att växa i ett bolag- samtidigt som du blir expert på det du tycker är roligt- då är Instabox bolaget för dig! Tillsammans bygger vi en tjänst som våra användare älskar.

Sökord: HR-chef, HRBP, HR Partner, Human resources, HR Manager.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

My Andersson


Ansök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 oktober

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Engagerad HR Manager till Instabox