Jurek

Engagerad HR Business Partner till STANLEY Security

STANLEY Security är Europas största säkerhetsföretag. Det som definierar oss är att vi ständigt utmanar oss att ständigt ligga i framkant när det gäller teknisk säkerhet.

Drivs du av viljan att göra skillnad? Blir du ofta beskriven som engagerad, konsultativ och proaktiv i ditt arbetssätt? Har du dessutom en bred bakgrund inom HR, med en vana att hantera såväl operativa som strategiska frågor? Då kanske du är den vi söker till rollen som HR Business Partner hos STANLEY Security. 


Arbetsbeskrivning

I rollen som HR Business Partner kommer du arbeta främst gentemot bolagets säljorganisation och säkerhetscentral (verksamheten är dygnet runt), där du också ingår i de aktuella ledningsgrupperna. Du agerar proaktivt och ger stöd till cheferna och verksamheten i utformning av planer och aktiviteter som berör personal, organisation, affärsprocesser och kompetenser för att chefen lättare ska kunna nå sina affärsmål. I rollen kommer du arbeta brett inom samtliga HR områden, både på en operativ- och strategisk nivå.

Du kommer exempelvis stödja cheferna inom nedan områden:
• Kompetensutveckling
• Förändringsarbete
• Rehabilitering
• Fackliga relationer och förhandlingar
• Organisationsutveckling och Talent Management
• Performance Management
• Lönesättning och belöningssystem
• Utveckla och implementera generella HR processer.
• Följa upp och proaktivt arbeta med arbetsmiljön tillsammans med ansvarig chef

Du kommer tillhöra svenskt team totalt sju kollegor och rapporterar till HR Chef för Sverige.


Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har minst tre års erfarenhet från liknande roll och som känner dig trygg i variationen inom HR. Du motiveras av att stötta och utmana chefer samt utveckla processer och verktyg både på en operativ och strategisk nivå. Har du dessutom erfarenhet från internationella företag och erfarenhet från dygnet-runt-verksamhet, ser vi det som starkt meriterande. Du har god förhandlingsvana, goda kunskaper i arbetsrätt och olika kollektivavtal, samt god förmåga att hantera både operativa och strategiska HR-frågor. I grunden har du har en akademisk examen inom personalvetenskap eller motsvarande utbildning. Du kan även ha arbetat med det vi beskriver ovan genom dina år som chef i näringslivet.

Som person söker vi dig som är en stark kommunikatör med god förmåga att skapa relationer och nätverk och du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i tal och skrift. Du är drivande i ditt arbetssätt, med en stark vilja att utveckla och förbättra samtidigt som du är uthållig och rustad med tålamod. Du har en förmåga att inge förtroende med din professionalism, ditt goda omdöme och din integritet samtidigt som du kan bjuda på dig själv och skratta tillsammans med dina kollegor.


Du erbjuds

För rätt kandidat erbjuds här en möjlighet att arbeta i en bred HR Partner-roll, i en organisation där cheferna ser värdet av en konsultativ HR-funktion. Du kommer få arbeta såväl operativt som strategiskt, med en stor möjlighet att göra skillnad – både för verksamheten men också för dess kunder. Hos Stanely Security blir du en del av en arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en lite tryggare plats.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd hos Jurek men arbetar hos STANLEY Security på Lindhagensgatan 76. Konsultuppdraget planeras starta i december och pågå under minst sex månader, med chans till överrekrytering hos kund för rätt person. Vi kommer gå igenom ansökningar och intervjua löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Cecilia Hasslev Billing, på cecilia.hasslev.billing@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om STANLEY Security
STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security ingår i STANLEY Black & Decker-koncernen. Vi finns i 12 europeiska länder med över 10 000 medarbetare och 200 000 kunder. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer om bolaget på hemsidan stanleysecurity.se
 
Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Engagerad HR Business Partner till STANLEY Security