Jurek

Engagerad HR-administratör sökes!

Just nu söker vi en HR-administratör till vår kund i Sundsvall! Är du nyexaminerad inom HR alternativt har arbetat med personaladministrativa uppgifter innan och söker en ny utmaning? Kan du starta uppdraget omgående? Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som HR-administratör kommer du att stötta HR-teamet med personaladministrativa uppgifter såsom att skriva protokoll, kallelser, minnesanteckningar, dagordning samt medverka med att ta fram statistik och sammanställningar kring kundens löneöversyn på bolaget. Vidare kommer du att arbeta i olika system vilket förutsätter att du har lätt för att lära dig system. 

 

 

Vem är du?

För att trivas i rollen som HR-administratör är du serviceinriktad, trygg och bra på att prioritera och strukturera upp ditt arbete. Du gillar att arbeta i system och är en person som vågar testa dig fram. Vidare är du bra på att samarbeta men kan även självständigt driva dina arbetsuppgifter framåt. Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av att hantera personaladministrativa arbetsuppgifter alternativt är nyexaminerad inom personalvetenskap eller motsvarande på universitetsnivå. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Heroma.

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% i Sundsvall samt delvis på distans med start så snart som möjligt och pågår till och med 2021-09-30. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Sundsvall

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 22 april

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Engagerad HR-administratör sökes!