Jurek Bemanning

Engagerad Ekonomiansvarig till Röda Korsets Högskola

Söker du en roll där du har möjlighet att påverka och kan bidra till högskolans utveckling?

Röda Korsets Högskolas förvaltning består av ca 15 medarbetare och tillhandahåller ett gemensamt administrativt stöd för vårt huvuduppdrag att utbilda, forska, samverka och främja internationalisering.  Högskoleförvaltningen bidrar med expertis och stödjer personal och studenter, utvecklar och ansvarar för rutiner och processer.


Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta nära vår ekonomiassistent med högskolans redovisning och ekonomiska styrning. Du har en uttalad vilja att kartlägga processer och drivs målmedvetet av att utveckla och förbättra verksamheten och arbetssätt samt är ett proaktivt stöd för chefer och medarbetare.

Som Ekonomiansvarig är du en del av förvaltningen och rapporterar till förvaltningschefen.
Rollen innebär bl.a. att:
• ansvara för budgetprocessen
• ansvara för ekonomisk uppföljning och analys
• sammanställa månads-, delårs- och årsbokslutansvara för högskolans årsredovisning
• föreslå fördelning av ekonomiska medel inom högskolan
• stötta forskare i deras ansökningar av forskningsprojekt, budget, uppföljning
• ta fram nyckeltal, mått, och ekonomiska mål samt rapportering av dessa
• kommunicerar direkt med rektor i vissa frågor
• informerar högskolans ledning löpande om högskolans ekonomi
• informera högskolestyrelsen om budget, bokslut och nyckeltal
• ansvara för kontakter med bank och revisorer


Vem är du?

Du är en ansvarsfull person som på ett effektivt sätt kan leverera hög kvalité. Du är lojal och uttrycker en positiv attityd till ditt arbete, verksamheten och organisationen. Du arbetar bra med komplexa frågor och bryter ner problem i sina beståndsdelar.

Vi tror att du som person har lätt för att samarbeta med andra människor och har vana av att kommunicera på ett tydligt sätt. Du tänker strategiskt och har en förmåga att hantera uppgifter i stort och smått. Vi ser att du är flexibel och har god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och har en nyfiken inställning med ett kritiskt tänkande.

Du har minst fem års erfarenhet från redovisning, ekonomistyrning och uppföljning samt högskoleutbildning inom ekonomi. Har du dessutom erfarenhet från arbete på högskola/universitet och bidragsfinansiering är det meriterande. Du har vana av budgetering och verksamhetsutveckling och intresse av processer. Att du gillar analys och Excel är en självklarhet. Du är bekväm med att ha såväl engelska som svenska som arbetsspråk.


Du erbjuds

Vi erbjuder en arbetsplats i nya, ljusa lokaler på campus Flemingsberg. Vår högskola och fem andra lärosäten inom campus strävar tillsammans med studenter och kollegor mot synergieffekter inom våra verksamhetsuppdrag. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetaren känner sig delaktig, har en bra balans mellan arbetsliv och privatliv samt erbjuds attraktiva förmåner. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provanställning på 6 månader och tillträde snarast.

I den här rekryteringen samarbetar Röda Korsets Högskola med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707-15 93 43. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.


Om verksamheten

Vi är stolta över vårt varumärke - Att arbeta för Röda Korsets Högskola är att knyta an till ett starkt varumärke som kännetecknar en tradition av att utbilda högt ansedda och eftertraktade sjuksköterskor sedan år 1866. Vi är ca 70 medarbetare som tillsammans bidrar till att utbilda 850 studenter per år och vår sjuksköterskeutbildning är en av de mest efteraktade i landet. Tillsammans utvecklar och anpassar vi oss för att möta framtidens behov inom hälsa och vård.

Global hälsa och omvårdnad sammanfattar vår unika profil inom utbildning, forskning och samverkan där omvårdnad, medicin, folkhälsovetenskap, samhällsvetenskap samt teknik och hälsa är våra fokusområden. Våra värdeord är respekt, samarbete och tillit och våra ledord för att uppnå önskade resultat vid högskolan är kraftsamling, kvalitet och globalitet.

Område:

Huddinge
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Marie Källström
070-751 93 43Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Huddinge . Publicerat : 13 december

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Engagerad Ekonomiansvarig till Röda Korsets Högskola