Jurek

Engagerad Business Controller till Etac i Kista

Vill du jobba i ett bolag där du kan vara med och bidra till att alla ska kunna leva ett fritt och självständigt liv och fullfölja sina drömmar oavsett sina fysiska förutsättningar?

Etac är ett internationellt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter i världsklass för personer med nedsatt rörelseförmåga. Etac har under de senare åren expanderat till en ledande aktör inom hjälpmedelsbranschen. Bolaget grundades 1973 av RFSU och ägs idag av Nordstjernan, ett familjestyrt onoterat investeringsbolag.

Vi söker nu en driven Business Controller som vill vara med och skapa mervärde i ett företag i tillväxt.


Arbetsbeskrivning
Vi söker en ansvarsfull, driven och nyfiken person som vill arbeta i ett företag med hög kompetens och ambitionsnivå. Som Business Controller kommer du att arbeta nära och rapportera till CFO samt stötta produkt- och linjecheferna i analys- och förbättringsarbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Delaktig i månadsbokslut och årsbokslut
• Delaktig i förberedelser av business reviews och styrelsemöten
• Rapportering till företagsledning, ledningsgruppen och ägarna
• Genomföra löpande intäkts-, kostnads- och lönsamhetsanalys
• Delaktig i Budget och löpande prognosarbete
• Proaktivt identifiera och lyfta fram åtgärdsområden och driva förbättringsarbete både självständigt och i projektform tillsammans med organisationen
• Stötta CFO men även CEO och delar av ledningsgruppen med beslutsunderlag


Vem är du?

Vi söker dig som har minst 2 - 4 års erfarenhet från en liknande roll eller revision och med en akademisk examen. Du är en ansvarstagande och analytisk person med god kommunikativ förmåga som trivs att arbeta på en strategisk nivå. Du uppskattar att vara en del av en ambitiös och kunnig organisation där du har möjlighet att bidra med förbättringar och analyser och samarbeta över gränserna. Du har även en naturlig fallenhet för att se helheten och en öppenhet för förändringar.

Det är av stor vikt att du är både proaktiv och flexibel med ett engagemang att hitta effektiva lösningar som skapar mervärde. Har du internationell erfarenhet sedan tidigare och även vana att arbeta i tillverkande bolag är det ett plus. Du har goda kunskaper av Excel och Power Point och har du även erfarenhet från ERP-system, M3 och Navision är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.


Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande roll i ett växande bolag med högt till tak där de anställda är stolta över vad företaget står för. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i nya ljusa lokaler i Kista Science Tower. I denna rekrytering samarbetar Etac med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: marie.kallstrom@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Verksamheten

Etac Group är en världsledande utvecklare av ergonomiska produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus, sjukhem och hem. Etac grundades 1973 av RFSU och ägs idag av Nordstjernan, ett familjestyrt onoterat investeringsbolag. Sedan starten 1973 har Etac expanderat till en ledande aktör inom hjälpmedelsbranschen. Bolaget finns förutom i Sverige även i Norge, Danmark, England, USA, Tyskland, Holland, Italien, Polen och Australien.

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Engagerad Business Controller till Etac i Kista