Jurek

Ekonomistudenter sökes till Stockholmsområdet

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för våra kunders räkning ekonomistudenter för både kortare och längre konsultuppdrag i Stockholmsområdet. Vi söker dig som är intresserad av arbete vid sidan av dina studier. Arbetsuppgifterna är av varierande art inom ekonomi och administration.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Kundreskontra

• Leverantörsreskontra

• Ekonomiadministration

• Avtalsadministration

• Stötta övriga teamet

 

 

Vem är du?

Du har en pågående universitetsutbildning inom ekonomi och har minst 2 år kvar av dina studier. Som person är du driven, strukturerad, är prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Du har möjlighet att jobba 2-3 dagar i veckan under kontorstider.

 

 

Du erbjuds

Detta är ett utmärkt tillfälle att komma in i arbetslivet, få värdefulla erfarenheter och bättra på ditt CV. Uppdragen kan komma att variera i längd och även sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Gabriel Spennare (gabriel.spennare@jurek.se). Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Sista ansökningsdag

Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomistudenter sökes till Stockholmsområdet