Jurek Bemanning

Ekonomistudent till hotellbolag under julledighet

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Vårt uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en student som vill arbeta heltid tre veckor under julen. Det kommer även att finnas möjlighet att arbeta under hösten. I din roll kommer du att arbeta med leverantörsreskontra, fakturering och vara allmänt behjälplig på kontoret. I rollen kommer du även att sitta i receptionen och ta emot besökare. Rollen är cirka 50 % ekonomi och 50 % reception. 

Vem är du?

Vi söker dig som är student som har möjlighet att arbeta heltid under julledigheten. Vi ser gärna att du har en förståelse över ekonomi och att du är intresserad av att fördjupa dina kunskaper inom ekonomi. Som person är det viktigt att du är servieminded, noggrann och lösningsorienterad. Då du kommer att få ta ansvar i rollen så är det viktigt att du är självgående. 

Du erbjuds

Tjänsten är ett konsultuppdrag -vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos kund. Vår kund är ett internationellt företag som sitter i fräscha lokaler i Stockholm city Vi går igenom ansökningar och intervjuer löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se Ansök på www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 2 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomistudent till hotellbolag under julledighet